Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!!ΤΟ ΝΑΙΔΡΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΣΤΟ ΚΙΟΤΑΡΙ ΡΟΔΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ !!!!ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ !!!!




Αλλη μια καταπάτηση ναού των  Ελλήνων  στο φώς.


Είναι λυπηρό για όλους μας πιστεύω να μαθαίνουμε για καταπατήσεις και κατάστροφές που έκαναν δυστιχώς κάποιοι όχλοι δογματισμένων και αμόρφωτων ανθρώπων κάποτε κάποια εποχή στην ιερή πατρίδα μας !!!!

Βέβαια δεν μπορούμε να επιρρίπτουμε ευθύνες στους συνεχιστές της  νέας  θρησκείας της Ελλάδος του σήμερα, αφού δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τα αίσχη των προπατόρων τους,εξάλλου πολύ δέχονται το σφάλμα που έκαναν οι πρωτοχριστιανοί που δαιμονοποιόντας τα ιερά και ναούς των Αρχαίων βοήθησαν στην ολοκληρωτική καταπόντιση και εξαφάνιση τους.

Όμως το μίσος δεν έπαυσε να υπάρχει ακόμα και σήμερα που μιλάμε, στην παρούσα
μαγνητοσκόπηση αποκαλύπτεται πώς μέχρι και πριν από λίγα χρόνια δεσπότης και αρχαιολογία ξήλωσαν και μπάζωσαν  κολώνες σπονδύλους και άλλα μέλη του ναού που υπήρχαν στην σημερινή θέση που είναι η μεταμόρφωση του σωτήρα στο Κιοτάρι..

Πως είναι δυνατόν η αρχαιολογική υπηρεσία που τους έχουμε να προστατεύουν την πολιτιστική μας κληρονομιά να την καταστρέφουν με εντολές ρασοφόρων!!! ???



Να λέμε πάλι καλά που κάποιοι Ασκληπίειωτες μερίμνησαν και μετάφεραν σε μουσείο που έφτιαξαν στο χωριό τους ότι είχε απομείνει από τα σπαράγματα του αρχαίου ναού,και μπράβο τους!!!!!

Μιλώντας με παπά στην νότια Ρόδο μου ομολόγησε το σφάλμα που έκαναν οι προκάτοχοι του και αναγνώρισε πως θα ήταν ομορφότερη η Ελλάδα αν δεν καταστρεφανε τα μνημεία και ιερά του αρχαίου ελληνικόυ πολιτισμόυ ,και μάλιστα μας ζήτησε συγνώμη !!

Η έρευνα συνεχίζετε ως προς  ποιάς Θεότητος ήταν το ιερό,, λογο ότι δεν υπάρχουν γραπτές μαρτυρίες λόγο πως κάποιοι εξαφάνισαν κάθε στοιχείο νομιζοντας πως θα ξεγράψουν την ιστορία των Ελλήνων ,όμως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο ,,προς το παρόν μεταφράζουμε ένα βιβλίο κάποιου Ιταλού περιηγητή του 14ου αιώνα που πέρασε από τα μέρη μας και ίσως να υπάρχουν κάποια στοιχεία στο βιβλίο του ,,,γιατί μετά τον 15ο αιώνα έπεσε σφυρί και πέλεκις για χτισουν  την δικιά τους εκκλησία πάνω από το ιερό των Ελλήνων .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ !!!!!!


Αk:ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ !!!!! ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ,,,,,,,,,



1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html