Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Προς τον μητροπολίτη Πειραιός. Είμαι Έλληνας παγανιστής κύριε!

Με βάφτισαν και εμένα χριστιανό, σε ένα χωριό των Σερρών. έμαθα ότι ήταν άνοιξη, μα δεν το θυμάμαι. Θυμάμαι καλά όμως τις δασκάλες στο δημοτικό, να μου διδάσκουν με κατάνυξη τις καλές πράξεις του Ιησού και την αχαριστία των ανθρώπων. Η περιγραφή ήταν τόσο γλαφυρή που σαν παιδί νόμιζα ότι ήταν μάθημα ιστορίας!  Θυμάμαι σαν χτες την Κυριακή πρωί που με γραμμή μας πήγαιναν υποχρεωτικά για εκκλησιασμό και τα παιδιά που λιποθυμούσαν από την ορθοστασία και τα κεριά. Θυμάμαι ακόμα καλύτερα τον θεολόγο κύριο Σάκο στο γυμνάσιο και στο λύκειο, να μας διδάσκει με ζήλο όλες τις φυλές του Ισραήλ και τους βασιλιάδες τους.
Παρόλα αυτά δεν πείστηκα. Έμεινα στα χαρτιά και μόνο χριστιανός. Ήμουν ένας ενσυνείδητα και ίσως και λόγω ηλικίας μαχητικός άθεος. Τα χρόνια πέρασαν και στον στρατό, όταν υπηρετούσα στον
Πύργο Ηλείας, για πρώτη φορά ένοιωσα αυτό που ονομάζουμε πνευματικότητα, αισθάνθηκα μία εσωτερική ανάταση. Ήταν η επίσκεψη στην αρχαία Ολυμπία. Αυτό με οδήγησε, στην αναζήτηση της πηγής, σε αυτό τον ποταμό που με συνεπήρε. Μέρα με την ημέρα, βιβλίο με το βιβλίο, βρήκα αυτό που όχι απλά μου είχαν κρύψει, αλλά φρόντισαν και να το γελοιοποιήσουν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην με απασχολήσει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι θύμωσα. Όχι τόσο για τις σφαγές και τους διωγμούς τους οποίους έκαναν οι χριστιανοί προς τους Έλληνες. Αυτά έγιναν δύο χιλιάδες χρόνια πριν. Θύμωσα με τα απόλυτα ψέματα τα οποία μου δίδαξαν στα σχολειά. Ψέματα που μόνο στην Ελλάδα διδάσκονται. άλλωστε μόνο στην Ελλάδα από όλα τα κράτη του ΟΗΕ, υπάρχει υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων. Τον θυμό αυτό όμως ποτέ δεν μπόρεσα να τον εκφράσω, παρά μόνο στο προσωπικό μου τετράδιο, όπου ρατώ τις σημειώσεις της ζωής μου. Περισσότερο οδηγήθηκα στην Ελληνική εθνική θρησκεία, λόγω του μηδενισμού και της απόλυτης αποπνευματοποίησης του αθεϊσμού από την μία, και της ρηχής και στρεβλής έως κωμικής πνευματοποίησης του χριστιανισμού από την άλλη. Προτίμησα την αττική τραγωδία από τα ευαγγέλια και από τον Μαρξ.
Τα χρόνια περνούσαν, ακόμα και εκείνος ο αρχικός θυμός της νεαρής ηλικίας, πέρασε μαζί με τα νιάτα μου. Όμως με την χρήση του ίντερνετ, έμαθα πως ότι αισθανόμουν εγώ, το αισθανόταν και χιλιάδες συμπολίτες μου. Μάλιστα υπήρχαν οργανωμένοι σε ομάδες του internet, ή και σε συλλόγους. Με αυτό τον τρόπο μπόρεσα να παρευρίσκομαι σε τελετές προς τους Θεούς που πάντα είχαν την τιμή τους σε αυτόν τον τόπο, απόμερα και σε ερημιές.
Από το ίντερνετ όμως, και μέρα με την μέρα γινόμασταν πολλοί και απόλυτα φυσιολογικοί άνθρωποι, κάτι που έκανε πολλούς συμπολίτες μας ακόμα να αναρωτηθούν, πως είναι δυνατόν όλοι αυτοί να τιμούν θεούς που μοιάζουν με καρτούν της Ντίσνεϊ. Προσπαθήσατε και πάλι με την γνωστή μέθοδο των Λιακόπουλων να μας ξεφτιλίσετε, αλλά τελικά μάλλον πάλι εσάς εξευτέλισαν. Μας ονομάσατε μασόνους, νεοταξίτες, φτιάξατε ιστοσελίδες, πολλές από τις οποίες προβοκατόρικες, προωθήσατε τον εισοδισμό. Ισχνά και προσωρινά τα αποτελέσματά σας.
Μετά προχωρήσατε σε δρόμους ακόμα πιο επικίνδυνους, μας ονομάσατε τον υπ' αριθμόν ένα εχθρό της Ελλάδας! Εμάς τους Έλληνες εθνικούς! Οδηγήσατε επάνω μας κάθε είδους φανατικό, ακραίο εθνικιστή, βυζαντινολάτρη, που ήθελε να πάρει την πόλη, την οποία "εμείς χαρίζαμε στους Τούρκους". Στις ομάδες αυτών των φανατικών, "ελληνοχριστιανών", διάβαζες για εμάς σημεία και τέρατα. Σατανισμοί, σοδομισμοί, σεξουαλικά όργια και πάνω από όλα ανθελληνισμός! Μαζί με τις ομάδες αυτών των φανατικών τρέχατε και σε θέατρα να απαγορέψετε παραστάσεις που δεν σας άρεσαν! Νομίσατε πως βρήκατε τον κατάλληλο τρόπο για να επανορθώσετε τον μεσαιωνικό βυζαντινισμό και την θεοκρατία. Μόνο που το τέρας που εκθρέψατε δεν μπορούσατε πλέον να το ελέγξετε. Μόνο που το τέρας που εκθρέψατε άρχισε να σας εκθέτει. Τότε παμπόνηροι θελήσατε να το φορτώσετε εσείς οι θύτες στα θύματα. Με τα μέσα και το χρήμα που διαθέτετε το ονομάσατε τέρας του παγανισμού! Ακόμα και την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, για την οποία έχετε ακέραια την ευθύνη, θέλετε να την παρουσιάσετε ως αποτέλεσμα κάποιων αόρατων παγανιστικών "ιδεοληψιών"!!!
Για να τελειώνουμε: Αυτές οι ιδεοληψίες παπά ήταν που γέννησαν την δημοκρατία, την ελευθερία και τις αξίες του ανθρωπισμού. Η δικιά σας θρησκεία γέννησε τον μεσαίωνα, τα σκοτάδια, την βαρβαρότητα, τους αυτοκράτορες και τις ιερές εξετάσεις. Από τα σκοτάδια σας αυτά βγήκε ο άνθρωπος με τους Τζορντάνο Μπρούνο, τους οποίους καίγατε δημόσια, και με μοναδική αχτίδα να τον οδηγεί, την ανάμνηση της Ελλάδας.
Κάτω από την επιρροή των "ιδεοληψιών του παγανισμού" παπά, δεν έγινε κανένας θρησκευτικός πόλεμος, κει που με την θρησκεία της αγάπης ξεκληρίσατε έθνη και ηπείρους!   
Είμαι Έλληνας εθνικός, αυτό που υποτιμητικά, λόγω της αμορφωσιάς σας αποκαλείτε παγανιστής. Δεν έχω καμία σχέση με δολοφόνους και σήμερα το απόγευμα θα είμαι στο greenwave φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, από αγάπη στον άνθρωπο, στην φύση, στην ζωή! Από αγάπη σε όλα αυτά που μισείς εσύ παπά. Τους δολοφόνους να τους ψάξεις ανάμεσα σε όλους αυτούς που κάνατε τις διαδηλώσεις μαζί στο χυτήριο.

ΥΓ: Συγνώμη για τα όποια ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη, αλλά γράφω όπως σκέφτομαι και με πολύ θυμό από την πρωινή ανάγνωση της είδησης ότι είμαι συνένοχος δολοφόνων, μέσω των "ιδεοληψιών μου"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html