Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

BINTEO!Ποιο γεγονός από τα δύο είναι το πιο θαυμαστό; 1. Να πιάνεις τη φλόγα από το άγιο φως, και αυτό να μη σε καίει, ή 2. Να βουτάς άνετα το χέρι σου στη χύτρα με το καυτό λαδί και να βγάζεις τα τηγανισμένα ψάρια;


Διάσημος έχει γίνει στους δρόμους του Δελχί, στην Ινδία- και όχι μόνο! O 65χρονος σεφ Prem Singh που μπορεί να βουτάει τα γυμνά χέρια του μέσα στο καυτό λάδι χωρίς να καίγεται.
Έτσι έχει καταργήσει τις κουτάλες και τα τρυπητά και χρησιμοποιεί τα χέρια του για να βγάζει από το λάδι τα τηγανιτά ψάρια.
«Το κάνω αυτό εδώ και 25 χρόνια. Έχει να κάνει με την εμπειρία», δηλώνει ο Prem Singh. «Έβαλα τα χέρια μου μια φορά στο καυτό λάδι και μετά το ξαναέκανα. Κατάλαβα πως δεν μου προκαλούσε κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε.
Κάθε βράδυ το μαγαζί του έχει τόσους πελάτες όσους και… παρατηρητές. «Όλοι θέλουν να με δουν να βουτάω τα χέρια μου στο καυτό λάδι. Θέλουν να δουν πώς το κάνω». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html