Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΗΝ "ΚΑΜΠΑΝΙΑ" ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ- ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ?


ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΝΟΡΕΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ?

Το ακούσαμε και αυτό,,"καταγγελία καταπέλτης στο ιερατείο",οι έμπορες του ανθρώπινου πόνου  δεν έχουν όρια!!
Ο λόγος για ακόμη μια
από τις εκατοντάδες περιπτώσεις εμπορευματοποίησης του ανθρώπινου πόνου από τους μαυροφορεμένους ρασοφόρους με τις βαθιές τσέπες!!

Προ ημερών Παπάς ζήτησε 10 ευρώ από οικογένεια εκλιπόντα  μόνο για να χτυπήσει πένθιμα την καμπάνα της εκκλησίας στην ενορία που ζούσε ο μακαρίτης ,  τους ενημέρωσε ωστόσο πως το κάθε χτύπημα της καμπάνας κοστίζει 10 ευρώ , αν την χτυπήσουν δηλαδή 5 φορές, αμέσως αμέσως, να το πενηντάρικο,και από ότι λέει ο ίδιος είναι ο νέος τιμοκατάλογος του δεσπότη Κύριλλου!! 

Οι συγγενείς αρνήθηκαν φυσικά αυτήν την προσφορά και δεν χτυπήσανε τελικά τις καμπάνες!!

Πρόκειται  για τον παπα Μαραβέλια που έχει τον άη Δημήτρη στο Ροδίνη!!

ΠΗΓΗ:ΜΆΧΩΝ


2 σχόλια:

  1. Αυτοί είναι οι "Ιερείς", αυτός είναι ο χριστιανισμός. Είναι μια οργάνωση οικονομική και εξουσιαστική που δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το θείο κα τον Θεό. Συνεχίσετε να τους πιστεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παπαδες δεν παιρνουν μονο απο το χτυπημα της καμπανας χρηματα...ειναι ταριφα 120 130 και 150 ευρω...προσφατα εχασα τον πατεραμου...και η εκλησια μητροπλη πηρε 130 ευρω.ρωτησα και αλλου και παιρνουν ολες πανω κατω εκει που γραφω...ο παπας που ερχεται σπιτι να σκωσει παιρνει απο 30 εως 50 ευρω....Σαφεστατα και αυτη ειναι η θρησκεια μας .ολοι ομως σιωπουν και δεν ξερω γιατι?φυσικα και ειναι εις γνωση του δεσποτυ. δυστυχως.παραπονεθηκα στο γραφειο τελετων που ειναι στα κρητικα και μου ειπαν να ρωτησω ο ιδιος τοσα παιρνουν οι παπαδες....κ κυριλεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html