Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Πέρασαν δύο χρόνια και η εισαγγελική έρευνα γιά τις μεγάλες απάτες στην ΓΓΑΕ με τα κονδύλια γιά απόδημο Ελληνισμό, ακόμα βρίσκεται σε κάποιο ''συρτάρι''.




 Τα νοσηρά φαινόμενα ατιμωρησίας, μόνο στην Ελλάδα -με το σάπιο κράτος και την έλλειψη Δικαιοσύνης- συμβαίνουν
Λεφτά πάντα υπάρχουν στην πτωχευμένη Ελλάδα γιά ''κρατικοδίαιτους αδέσποτους-ημέτερους''
Πολυήμερος τουρισμός με κρατικό χρήμα, ομάδας ''κηπουρών'' του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά
''Τουριστικό ταξίδι'' 7+9 ημερών σε Ιταλία, Γερμανία γιά ''αξιωματούχους'' της (''υπόδικης'' γιά απάτες, σπατάλες με κονδύλια γιά Απόδημους, εποχής ''Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού'' κλπ) Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ), συμπεριλαμβανόμενου και του τριήμερου ''αγίου πνεύματος'' (γιά ψώνια και χαλάρωση στην Ιταλία)... Τυπικά η πολυμελής ''αποστολή'' πηγαίνει στις δύο χώρες γιά ''εκδηλώσεις της Ομογένειας'' και... ''ενημέρωση'' (30 χρόνια η ΓΓΑΕ...''ενημερώνεται'' με... ''τουριστικά ταξίδια'', γιά να... ''σώσει'' τον απόδημο Ελληνισμό).
Η επιλογή του υπουργού γιά την Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (ο εντυπωσιακά άσχετος με Ομογένεια Μιχ. Κόκκινος) έχει ''μουρλαθεί'' στα ταξίδια μέσα και έξω από την Ελλάδα γιά... ''ενημέρωση'' σχετικά με Ομογενείς-Απόδημους 'Ελληνες και ο αφελής υπουργός Εξωτερικών, το επιτρέπει, αφού ''λεφτά υπάρχουν''. Yποθέτουμε ότι το επόμενο ταξίδι τους θα είναι στις Βερμούδες ''γιά επαφές με την Ομογένεια'', με δεδομένο ότι ο υπουργός, ή είναι ''στον κόσμο του'' ή δεν ξέρει τι γίνεται 
στο υπουργείο του (και ούτε τον ενδιαφέρει).
Τέτοια φαινόμενα ασυδοσίας, ανευθυνότητας, σπατάλης, ούτε στην προ κρίσης εποχή... (Σε λίγο τα αποδεικτικά στοιχεία από την ''Διαύγεια'', γιά τα ''τουριστικά ταξίδια'' των προκλητικών ''κρατικοδίαιτων ημέτερων'' της ''σκανδαλιάρας'' ΓΓΑΕ των αργόσχολων)

Ζήτω η ελληνική κλεφτουριά, ζήτω το ελληνικό Δημόσιο, ζήτω οι νεο-'Ελληνες πολιτικοί...(Ακούστε τον ''ύμνο των λαμόγιων'')
Οι απόδημοι 'Ελληνες λέμε στο σάπιο ελληνικό κράτος και στους διαπλεκόμενους πολιτικούς του: ''Καληνύχτα και καλή σας τύχη''
Στην ''μέγκενη'' των τεκμηρίων 'Eλληνες του εξωτερικού. Φόροι-φωτιά για όσους έχουν στην Ελλάδα σπίτι, Ι.Χ. και τραπεζικούς λογαριασμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html