Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Καταρρίπτεται – Αυστραλία: Ανακαλύφθηκε αγόρι που το είχαν μεγαλώσει Καγκουρό! Δεν είχε δει ποτέ άνθρωπο!


24501
Σύμφωνα με την είδηση η αρχές της Αυστραλίας ανακάλυψαν ένα αγόρι που το είχαν μεγαλώσει καγκουρό και συμπεριφέρεται σαν καγκουρό.
Διαβάζουμε στην “είδηση”


Αυστραλία: Ανακαλύφθηκε αγόρι που το είχαν μεγαλώσει Καγκουρό! Δεν είχε δει ποτέ άνθρωπο!
Οι Αυστραλιανές αρχές ανακάλυψαν αυτό το αγόρι σε άγρια κατάσταση σήμερα το πρωί, στην επαρχία New South Wales όπου φαινομενικά ζούσε με μια αγέλη άγριων καγκουρό.
Πολλές θεάσεις του παιδιού είχαν αναφερθεί από ιδιοκτήτες ράντζων τους τελευταίους μήνες , και φωτογραφίες ενός παιδιού στην αγέλη των μαρσιποφόρων είχαν δημοσιευτεί στα τοπικά μέσα.
Το αγόρι συνόδευε μια αγέλη κόκκινων καγκουρό , που φαίνεται ότι το είχαν υιοθετήσει.
Αξιωματούχοι της ομοσπονδιακής αστυνομίας κατάφεραν να το παγιδεύσουν σήμερα , 16 χιλιόμετρα έξω από το Broken Hill. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και δόθηκε στις υπηρεσίες προστασίας παιδιών.
“Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε την ηλικία και την ταυτότητα του αγοριού” δήλωσε ο Αρχηγός της Ομοσπονδιακής αστυνομίας Glen McEwen . “Το αγόρι ήταν πολύ αγχωμένο και επιθετικό όταν το πλησίαζαν οι άντρες της ομάδας διάσωσης. Αυτό έκανε την διάσωση πολύ δύσκολη , όπως επίσης και το γεγονός ότι τα καγκουρό το υπερασπίζονταν με σθένος. Χρειάστηκε να ναρκώσουμε 4 από τα μεγάλα αρσενικά μαρσιποφόρα για να καταφέρουμε να πιάσουμε το παΐδι. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να μην τραυματιστεί στα πλαίσια της επιχείρησης”
Το νεαρό αγόρι ταξίδευε και ζούσε,,,,ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΗ ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html