Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΥΚΟΝΟΣ: Το τουριστικό ''διαμάντι'' της Κωλομβίας των Βαλκανίων... Πορνεία, ναρκωτικά, ανομία κ.ά...


....................................................................................................................................................................................................................................

«Οδεύετε εις συνουσίαν»
Φυλή-μέλος των Προεδροαούα, με επιστολή της, ''κάνει ρόμπα'' τον ''ευρισκόμενο στον κόσμο του'' βασιλιά (και τα λοιπά ''βούρλα'' του ''θρόνου'') των Πρoεδροαούα-HANC...

(Διαβάστε (Διαβάστε)
Το ΚΑΛΑΜΙ εξασφάλισε αποκλειστικά και τον εθνικό ύμνο των Προεδροαούα... ΑΚΟΥΣΤΕ τον
 'Εξεστι Προεδροαούοις ασχημονείν
Ποιές εκλογές Ελλαδιστάν και χαζά; Ποιός Τραμπ και προκριματικές στο ''ρεπουμπλικάνικο τσίρκο'';
Στην (διαλυμένη) ''οργανωμένη Ομογένεια'' ΗΠΑ συμβαίνουν τα καλύτερα, δηλ. οι ''μεγάλες πλάκες'', με τα αφηνιασμένα ψώνια
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ: Οι φύλαρχοι Προεδροαούα θα μαζευτούν
10 Οκτωβρίου (Ουάσιγκτον), γιά να εκλέξουν νέο βασιλιά της φυλής τους

Δεν θα γίνει τελικά στην δυτ. Φλόριδα η σύναξη, όπως είχε αναγγελθεί στα μέσα Αυγούστου. Ο βασιλιάς των Προεδροαούα (ΗΑΝC) Παύλος Α',με νέο βασιλικό διάταγμα, καλεί τους φύλαρχους-πρόεδρους στην Ουάσιγκτον, επειδή στο ''θολωμένο του μυαλό'' σκέπτεται ''μεγαλεία''.
Η ''Πυθία'' τους, την οποίαν ερώτησαν οι Προεδροαούα ''αν πρέπει να θυσιαστεί στην τελετή-σύναξη ένας φύλαρχος-πρόεδρος γιά να φύγουν τα κακά δαιμόνια'', τους απάντησε: ''Θυσιάστε ένα βόδι... Τι πρόεδρος Ομογένειας ΗΠΑ, τι βόδι, το ίδιο είναι''.
ΣΗΜ.: Οι Προεδροαούα, είναι μια ξεχωριστή φυλή ολίγων νεο-Ελλήνων Ομογενών στις ΗΠΑ, που ζει απομονωμένη στον κόσμο της και δεν έχει σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, με το σήμερα, με την πραγματικότητα. Οι φύλαρχοι-Προεδροαούα, πιστεύουν ότι είναι ημίθεοι, γι' αυτό δεν δίνουν ποτέ εξηγήσεις-λογαριασμούς στους ιθαγενείς τους. Ανθρωπολόγοι και λοιποί επιστήμονες έδωσαν στην φυλή Προεδροαούα, πριν 23 χρόνια (όταν την ανακάλυψαν), το κωδικό όνομα ''HANC'', αδυνατώντας να εκτιμήσουν αν οι της φυλής είναι γήϊνοι ή εξωγήϊνοι, αφού δεν έχουν σχέση με την γήϊνη ομογενειακή πραγματικότητα. Με τους ανθρωπολόγους διαφωνούν οι ψυχολόγοι, ισχυριζόμενοι ότι οι Προεδροαούα είναι γήϊνοι, αλλά με IQ ραδικιού και τους έδωσαν την κωδική ονομασία ''Δελαπατρίδηδες-Αούα''. Οι επιστήμονες συμφωνούν μόνο σε μία διάγνωση: Οι φύλαρχοι-Προεδροαούα είναι άχρηστοι, ''αφηνιασμένα προεδρο-ψώνια'', με μεγάλο κόμπλεξ κατωτερότητας, που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στις οργανώσεις- φυλές τους, όπως Ομοσπονδίες, παν-Ενώσεις κ.ά... Συγγενική με την φυλή Προεδροαούα ΗΠΑ, λένε οι επιστήμονες, θεωρείται η προερχόμενη από το Ελλαδιστάν φυλή των Διπλωματοαούα, γι' αυτό οι δύο φυλές αλληλοθαυμάζονται.
Οι Διπλωματοαούα πηγαίνουν στις τελετές των Προεδροαούα και τους μοιράζουν ''μπιχλιμπίδια'', δηλ. χάντρες και καθρεπτάκια, ενώ τους απευθύνουν και ''χαιρετισμούς'', με εγκωμιαστικά λόγια γιά το...''έργο'' τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ''ευρισκόμενοι στον κόσμο τους'' Προεδροαούα, που εκπροσωπούν ΜΟΝΟ τον εαυτόν τους, να αισθάνονται σπουδαίοι.
''Ανάσταση νεκρών''
Το ''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο'' (ΗΑΝC), η (ανύπαρκτη) υποτιθέμενη τριτοβάθμια Οργάνωση, μετά... 5μιση χρόνια(!!!) θα έχει Συνέδριο, εκλογές, 10 Οκτωβρίου.

Σημ.: Σύμφωνα με την τελευταία φορολογική δήλωση (2006), θεωρείται ''μη κερδοσκοπικό... Ιδιωτικό 'Ιδρυμα''!!! Tα περί ''oμογενειακής Οργάνωσης'', είναι μόνο γιά αφελείς και ψώνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html