Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Το εστιατόριο Pegasus πήρε την υψηλότερη βαθμολογία




Από τους πελάτες του σύμφωνα με το trip advisor...
Το εστιατόριο Pegasus που βρίσκεται στη Ρόδο, ανέδειξαν ως το καλύτερο εστιατόριο της Δωδεκανήσου οι πελάτες του, βαθμολογώντας το με υψηλούς βαθμούς στην ιστοσελίδα του trip advisor.

Το εστιατόριο αναδείχθηκε νικητής για το 2015 ανάμεσα σε 1829 εστιατόρια για τα οποία έστειλαν κριτική οι πελάτες τους. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το εστιατόριο Lofaki στην Κω.

Το Pegasus ανήκει στην οικογένεια του Κώστα και της Αγνέτα Μάτση και βρίσκεται στην οδό Ποσειδώνος 10 στην Ιαλυσό πριν το ξενοδοχείο Blue Bay.




Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια, και έχει αποκτήσει αρκετούς φίλους στο εξωτερικό.

Ψυχή του εστιατορίου είναι η Αγνέτα Μάτση που ως σεφ έχει αποσπάσει αρκετές διακρίσεις στη Σουηδία από την οποία κατάγεται. Τα φαγητά, οι μεζέδες, το σέρβις, η καθαριότητα του χώρου, αλλά και η ευγένεια ιδιοκτητών και προσωπικού, συνέβαλαν στο να αποσπάσει το Pegasus μία μεγάλη διάκριση από τους πελάτες του.

Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html