Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ε-Δ ! ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !!




Εγκληματική η  άνευ όρων εγκατάλειψη των εργαζομένων της Βερόπουλος στα νέα αφεντικά!

Ως γνωστό η εταιρία Βερόπουλος μετράει τα τσανάκια της σε πανελλαδικό επίπεδο ακόμη,αφού  μαζί πουλάει και τις αποθήκες  180 καταστημάτων , για να οριστεί το τελικό ποσό της εξαγοράς της από την My market METRO
Οπως γνωστοποιεί η εταιρεία η συμφωνία κατετέθη  1 Δεκεμβρίου 2015 στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, δίνοντας τέλος σε ένα σήριαλ που ξεκίνησε με την πιθανή εξαγορά απο την Σκλαβενίτης.

Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφέραμε πως ο πατριώταρος Βερόπουλος πουλάει τις επιχειρήσεις του εντός των συνόρων, ωστόσο κρατάει τις εκτός συνόρων επιχειρήσεις ,Σκοπίων Αλβανίας,κτλ,,,,,
Ως προς το μέλλον των εργαζομένων της εταιρίας τώρα, διερωτάται κανείς τι θα συμβεί.
Αδιάσειστη πληροφορία από  εργαζόμενο με το μαχαίρι στον τράχηλο γνωστοποιούμε στον λαό τον χιλιοπροδομένο !!
Η νέα διοίκηση my market με κατεπείγουσα εντολή σε όλους τους διευθυντές της εξ αγορασμένης Βερόπουλος, καλεί τους εργαζομένους εμμέσως πλην σαφώς να υπογράψουν νέα "λευκή σύμβαση" με  άγνωστους όρους; και απόλυση άνευ αποζημίωσης !!με αντάλλαγμα την συνέχιση  της εργασίας υπο την νέα διοίκηση!!

Ε-Δ:Καλούμε τώρα τους εργαζομένους να μην υπογράψουν κανένα χαρτί νέας σύμβασης η απόλυσης !!Σε καμία περίπτωση όσο  δύσκολες εποχές και αν είναι μην υποπέσετε σε κανένα εκβιασμό!!Καταγγείλετε τις συμβάσεις στα κατά τόπους εργατοϋπαλληλικά κέντρα και επόπτες εργασίας!!
Διότι αν υπογράψετε με το σκεπτικό πως ΄'δουλευω ακόμα'΄,,θα μετράτε μέρες η μήνες πριν την τελική απομάκρυνση η αντικατάσταση σας από νέους των 500 ευρώ!!
ΥΨΩΣΤΕ ΑΝΆΣΤΗΜΑ ΟΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Ευχόμαστε πάλι κάποιοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους ως προς το μέλλον των εργαζομένων και να θέσουν δίκαιους όρους προς αυτούς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html