Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Προδοσία κατά των εδαφών της Ελλάδος .Ξεπουλάμε.




Ο Πάπας έρχεται να δει τις κτίσεις του. Ο πραγματικός εχθρός μας ,τον υποδέχονται οι λακέδες του Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος.

Διαβάστε την πραγματική ιστορία. Απόπασμα από το βιβλίο του Πάνου Μποτσάκη «Και το όνομα αυτού…» Εκδοθέν τον Οκτώβριο του 1993.


Το 1911 ο ιταλικός στόλος, στρατός, την ίδια μέρα απόσπασαν Λιβύη, Δωδεκάνησα Μουσουλμάνους και Ορθόδοξους. Η διπλή αυτή προτίμηση του κρυφού εχθρού μας Βατικανού είχε σχέση δυστυχώς για την Ελλάδα με
τα πετρέλαια από τότε. 
Με γενική ΣΙΩΠΗ και ανθελληνική επιμέλεια κρύβεται ο εχθρός μας Πάπας από το 1911 και ο εθνικός μας πλούτος από εποχής Δεληγιάννη με τα Μωραΐτικα περί «ψωροκώσταινας». Ο φανερός μας εχθρός το Ιταλικό κράτος ΓΝΩΡΙΖΕ για πετρέλαια στην Λιβύη. Αλβανία από τις παραμονές των Βαλκανικών πολέμων 1912-1913 και το επιβεβαίωσε στα παζάρια όταν του έταξε παραμονές 1914-18 η συμμαχία Γαλλία, Αγγλίας, Τσάρου να μπει στον πόλεμο κατά της Γερμανίας, Αυστρίας, Ουγγαρίας, Τουρκιάς τα πετρέλαια της Αλβανίας, Ζακύνθου. Με την λήξη του πολέμου 1918 κατέλαβε την Αλβανία,  Β. Ήπειρο (πετρέλαια, άσφαλτος) . Το 1923 την Κέρκυρα για λίγες μέρες το εδώ είμαστε.


Ο κρυφός εχθρός Βατικανό το 1940 ποδηγέτησε-τσούλησε το φασιστικό ιταλικό κράτος σαν φανερό εχθρό να γίνει σύμμαχος του Άξονα. Το 1940 χτύπησε την βασιλο-φασιστική αλλά αγγλόφιλη Ελλάδα- φασιστική αδελφοκτονία. 

Το 1941 νικητής έφτιαξε στην καρδιά του κοιτάσματος άσφαλτος τα βασίλεια της Κροατίας, Πίνδου και όρκισε κυβέρνηση Τσάμηδων. Ενσωμάτωσε τα Επτάνησα σαν Ιταλική επαρχία. 

Η Τουρκία τότε παζάρεψε για την ουδετερότητά της, Δωδεκάνησα, Θράκη, Νησιά Αιγαίου με τον Καθολικό Φον Πάπεν για να μπει στον πόλεμο εναντίον των…. Συμμάχων. 
Γιατί η Τουρκία δεν κατέλαβε τα Δωδεκάνησα τότε ενώ τα παζάρευε μέχρι το 1943.


Το 1943 το ιταλικό κράτος συνθηκολόγησε την «άνευ όρων παράδοση» και δεν μπορούσε να ζητήσει ούτε την Σικελία και φυσικά ούτε τα Δωδεκάνησα πριν υπογράψουν την συνθήκη ειρήνης η Αγγλία, Ρωσσία, ΗΠΑ, Ελλάδα κλπ σύμμαχοι. 

Η απόβαση στην Σικελία έγινε τον Ιούλιο 1943. Τα εκτελεστικά όργανα του κρυφού εχθρού Βατικανό, Μαφία, Ιησουΐτες, Λήσταρχος Λουτσιάνο….. ΒΟΗΘΗΣΕ τους συμμάχους Αγγλία, ΕΣΣΔ, ΗΠΑ κατά του Ιταλικού κράτους, Άξονα (ένας από τους συμμάχους κατά του Άξονα διαμέσου ΗΠΑ ήταν και τα κεφάλαια του Βατικανού.

Η Μαφία Λουτσιάνο, παπαδαριό βαφτίστηκαν…. Αντίσταση από τον Πάπα. Σήμερα διαχειρίζονται πυραύλους και απειλούν ήδη τους Σέρβους. Αύριο ατομικές, νετρονίου.

Κρυφός εχθρός του Βατικανού ήταν ένας από τους Ιθύνοντες νικητές του αντιφασιστικού αγώνα. Ενώ με το ηττημένο χωρίς όρους  Άξονα ήταν ο φανερός εχθρός Ιταλικό κράτος. Δίπορτα. Οι υπήκοοι του βασιλείου της Πίνδου με πρωτεύουσα την Βωβούσα οι Τσολάκογλου με βασιλιά τον Δούκα της Αόστης είχαν δίπορτη υπηκοότητα 1941-1943 όποιος και να κέρδιζε Άξονας ή σύμμαχοι θα ήταν με τον νικητή.

Με την Τουρκία…. Ουδέτερη οι Άγγλοι έκαναν μικροεπιχειρήσεις κατά των Γερμανών, τα κατέλαβαν το 1945 «εν ονόματι των Συμμάχω» μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το Βατικανό δεν είναι πλήρες κράτος (ιμπέριουμ) δεν κηρύττει πόλεμο δεν συνομολογεί, υπογράφει συνθήκες ειρήνης, ΕΝΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ και κερδίζει όλους τους πολέμους τρεις αιώνες.   
Μοναδική περίπτωση ΜΗ κέρδους για το Βατικανό είναι μία, να πέσουν υδρογονοβόμβες. Η Ιησουΐτες χειρότεροι για το τομάρι τους από τους Ροκφέλερ, υπόλοιπο παπαδομάνι στρατιωτικούς δεν έχουν όρεξη να παν ψημένοι. Ο πιο επικίνδυνος όμως εχθρός είναι η οικονομική δύναμη τα καθολικά κεφάλαια στις πέντε Ηπείρους. 

Το Βατικανό είναι η πρώτη ιδιωτική περιουσία της γης αφού δεν είναι κρατική ή του Θεού. Η πρακτική φανερός/κρυφός εχθρός κρύβει τον ακατανίκητο κρυφό το Βατικανό και εκθέτει τα φορτώνει στον φανερό τότε ηττημένο Ιταλικό κράτος και τον βασιλοφασισμό του. Με τις δεκαετίας μπερδεύει τα πάντα με τους πάντες.



Όμως ο βρωμερός κρυφός εχθρός ο Πάπας έβαλε τον Φανερό Τουρκία που το δέχτηκε να ζητά τα Δωδεκάνησα από την Ελλάδα το 1944 ποδοπατώντας κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου, πραγματικότητας, Ιστορίας, στα φρύδια του Πάπα ο συμμαχικός αγώνας και τον μοναδικό σύμμαχό της εξίσου βρώμικης Αγγλίας 1940-1941

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html