Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Για ποιο λόγο ο Αφγανός σκότωσε 50 ομοφυλόφιλους: Ιμάμης: «Σκοτώστε τους είναι πράξη λύτρωσης για αυτούς»

Το ότι τα περίφημα «ισλαμικά κέντρα», τζαμιά και παρόμοιου τύπου κέντρα συνάθροισης μουσουλμάνων είναι τα φυτώρια εγκληματιών έχει λεχθεί. Τώρα φαίνεται πως αποδεικνύεται.


Έτσι στο μουσουλμανικό κέντρο «σπουδών»  Husseini Islamic Center, όχι στη… Σαουδική Αραβία ούτε στο Αφγανιστάν αλλά στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Sanford της Φλόριντα ένας Ιρανός κληρικός ο Farrokh Sekaleshfar ο οποίος ήταν καλεσμένος εκεί για να δώσει… τα φώτα του, τον περασμένο Απρίλιο  είπε πως το να σκοτώνεις ομοφυλόφιλους είναι μια φιλεύσπλαχνη πράξη.

«Κοιτάχτε, ο θάνατος είναι η ποινή. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε άσχημα για αυτό. Ο θάνατος είναι η ποινή. Πρέπει να έχουμε αυτή τη συμπόνια με τους ανθρώπους γενικά και τους ομοφυλόφιλους ειδικότερα. Είναι το ίδιο. Από συμπόνια και μόνο ας τους ξεφορτωθούμε».

Ο  δράστης της μαζικότερης δολοφονίας στην ιστορία των ΗΠΑ ο 29χρονος Αφγανός παρευρισκόταν πολλές φορές στο Husseini Islamic Center και φυσικά τα λεγόμενα τώρα του πατέρα του ότι δηλαδή η πράξη του γιού δεν είχε δήθεν σε τίποτα να κάνει με τη θρησκεία είναι ψέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html