Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΔΥΠΛΟ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ!!



Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα στις 15:30 στο χωριό Αφάντου από το πουθενά, και εκεί που η πυροσβέστες είχαν "πιάσει" την φωτιά ένα ΄΄άλλο μέτωπο  ξέσπασε 300 μέτρα ποιο κάτω!!

Ποιο αναλυτικά, στην περιοχή πάνω από την αερογέφυρα στα Αφάντου εκδηλώθηκε μάλλον εμπρησμός,,λέμε μάλλον γιατί οι έρευνες δεν ολοκληρώθηκαν προφανώς, αμέσως κλήθηκε το Π.Σ.Ρ όπου και απέστειλε τρία πυροσβεστικά οχήματα,στο σημείο,  με  συνδρομή εθελοντικής ομάδας χτύπησαν την εστία πριν εξαπλωθεί, καίγοντας μόνο 4,5 δέντρα και χαμηλή βλάστηση, και εκεί που όλα έδειχναν ότι τελείωσαν μια άλλη εστία ξέσπασε σε απόσταση 300 μέτρων ποιο κάτω, οι πυροσβέστες έβλεπαν  ο ένας τον άλλο προσπαθώντας να καταλάβουν τι γίνετε, τελικά έσβησαν και την δεύτερη εστία .

Λόγος για εμπρηστικά χτυπήματα ακούστηκε,! θα έχουμε πάλι  μια απ΄τα ίδια; δηλαδή με κάποιο ψυχανώμαλο πυρομανή  που θα προκαλεί προβλήματα ;
Και συν της άλλης οι ευέλικτες δυνάμεις της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ είναι απενεργοποιημένες για πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες  της αντιπολίτευσης στην περιφέρεια!!
Ευχόμαστε κάποιοι ανεπάγγελτοι στην παράταξη Μαχαιρίδη να αφήσουν τα πολιτικά τερτίπια  και να δουν χωρίς πολιτικές παρατάξεις και κουραφέξαλα την κατάσταση!!






1 σχόλιο:

  1. Δεν ηταν εμπρησμός τσιγαρακι μάλλον ήτανε... Η δεύτερη μικρό εστία προκλήθηκε απο αναμενο κουκουνάρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html