Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Υπερασπίστηκε τον Καραμανλή...


Ο Αλέξης Τσίπρας συγκρίνει τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή και του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Ο κ. Μητσοτάκης έχασε την ευκαιρία να αποδείξει ότι θέλει να φέρει το νέο και να υπερβεί το όνομά του. Αλλά αποδεικνύει ότι είναι ότι ακριβώς αυτό σηματοδοτεί. Η συνέχεια μιας οικογένειας που βρίσκεται στην πολιτική ζωή του τόπου για πάνω από 70 χρόνια» ανέφερε ο πρωθυπουργός , όταν κλήθηκε να συγκρίνει τη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή με τη σημερινή.

«Ο κ. Καραμανλής ήταν...
πρωθυπουργός σε μία άλλη περίοδο και έχει κριθεί για το πώς διαχειρίστηκε τις καλές εποχές. Η ΝΔ του τότε και του τώρα έχει μεγάλες διαφορές. Τότε είχε στρατηγική του μεσαίου χώρου και αργότερα υιοθέτηση τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη. Και βγαίνει ο Σόιμπλε και κατηγορεί τη Σύνοδο και βγαίνει ο κ. Γεωργιάδης και λέει άπαιχτος. Ο κ. Μητσοτάκης δυστυχώς με τη στάση του αποδεικνύει ότι αυτό που είναι είναι η συνέχεια ενός παλιού συστήματος. Υπερασπιστής ενός πολιτικού συστήματος που ήταν διαπλεκόμενο. Μπορούμε να βρούμε κοινούς τόπους αλλά σε ό,τι αφορά τη στάση από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε αποδεικνύει ότι είναι εκφραστής του συστήματος που ο λαός καταδίκασε» σημείωσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html