Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΗΔΕΝ :ΛΑΟΣ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ - ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ !! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ !!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

Δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας  είναι η ντροπή του γένους στην διαχρονική του πορεία.

Γράφει ο Ελεύσιος ο Λωρυμεύς 

Χιλιάδες Ρωμηοί* και Ρωμηές  Δωδεκανήσιοι  για ακόμη μια χρονιά άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα ανατολίτικα παζάρια της Τουρκίας, την στιγμή μάλιστα που οι Τούρκοι αμφισβητούν φανερά τα κυριαρχικά δικαιώματα όπως και τα σύνορα της πατρίδας μας, αυτοί τον ΧΑΒΑ τους, απειλές, εκφοβισμοί , παραβιάσεις των εναέριων και θαλάσσιων συνόρων της χώρας, δεν είναι αρκετά για να πεισμώσουν γενικευμένα τους κατοίκους  των νησιών πατριωτικά.

Προφανώς ολα αυτά φαντάζουν αστεία για τους καλοδουλεμένους και φαινομενικά απάτριδους  νησιώτες, που αντι να αποκλείσουν εμπορικά, συναλλαγές με την γείτονα χώρα γενικευμένα, αυξάνουν και  επαυξάνουν τις εμπορικές τους συναλλαγές "ακουμπώντας" τα δεδουλευμένα της καλοκαιρινής περιόδου, στα παζάρια της μικρής ανατολίας απέναντι !!

Οι ανατολίτες απέναντι τρίβουν τα μουστάκια τους σαν δουν τους καλούς τους πελάτες απο το ιουνανιστάν.
Η κατάσταση με την απάθεια των πολιτών της κάποτε ένδοξης πατρίδας των Ελλήνων πρέπει να αναχαιτισθεί άμεσα με αντίμετρα και αντιδράσεις, όπως:
Α}Απαγόρευση μετάδοσης μηνυμάτων απο τα τοπικά ραδιόφωνα για ταξιδιωτικές προσφορές  στην Τουρκία.
Β} Πόθεν έσχες στους υποψήφιους ταξιδιώτες
Γ} εκτεταμένο έλεγχο αποσκευών απο τους εθελοτυφλούντες  λιμενικούς.
Δ}Εναλλακτικοί προορισμοί σε σύμμαχες η φιλικές χώρες  με επιδότηση δρομολογίων.
Ε}Απαγόρευση σε "καλωχαρτζιλικομένους"  χατζηαβάτηδες  στα ξενοδοχεία που οργανώνουν και διαφημίζουν τα μαζικά ταξιδάκια απέναντι !
Δράσεις: 
Α} Στήριξη των βιοτεχνιών κλωστοϋφαντουργίας με οικονομική συμβολή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,  ταυτόχρονα  να υποστηριχθεί το τοπικό εμπόριο, με μηδενικό ΦΠΑ στα τοπικά προϊόντα που θα φέρουν σφραγίδα ΠΟΠ, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε  την αθρόα διαφυγή  κεφαλαίων στην αλλοδαπή, που φτωχοποιεί  περεταίρω  τις τοπικές  κοινωνίες των νησιών μας όπως διαμορφώθηκε απο τους άλλους "μεγάλους"πατριώτες Ελληνες της αρβανιτιάς των Αθηνών.
Β} Να δημιουργηθούν κέντρα διδασκαλίας για την εκμάθηση της νεοτέρας ιστορίας της Ελλάδας, για φρεσκάρισμα  μνήμης , μιας και η κατάσταση αμνησίας που διακατέχεται μεγάλο μέρος της κοινωνίας τείνει να εξαπλώνεται ως μάστιγα,,,,.


*Ρωμηός = Χριστιανοποιημένος Έλληνας της νέας Ρώμης - Βυζάντιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html