Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Τσούκαλη

 Πραγματική ιστορία ανθρωπιάς


Το βιβλίο της Αναστασίας Κορινθίου «Για την καρδιά ενός αγγέλου» που αναφερόταν στο εμπόριο και την κλοπή παιδικών οργάνων γράφτηκε και είναι εμπνευσμένο από τον Γιώργο Τσούκαλη. 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το περιεχόμενο του αποτελεί θέμα που δυστυχώς συνεχίζει να απασχολεί, έντονα την κοινωνία.
Το βιβλίο ύστερα από την επιτυχία που συνάντησε στο αναγνωστικό κοινό πέρασε στη μικρή οθόνη, στον Alpha, με ιδιαίτερη επιτυχία και στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης τιμήθηκε κερδίζοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία «καλύτερες σειρές που βασίστηκαν σε βιβλία».
Με αφορμή το γεγονός αυτό και σε συνδυασμό με τα 100.000 αντίτυπα που έχει πουλήσει το ομότιτλο μυθιστόρημα ο εκδοτικός όμιλος ΝΙΚΗ και η Αναστασία Κορινθίου έκαναν μια ιδιαίτερη εκδήλωση όπου τιμήθηκαν ηθοποιοί της σειράς λαμβάνοντας μερίδιο για την επιτυχία της αναπαράστασης των λέξεων αλλά και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη συγγραφέα. Η Αναστασία Κορινθίου του αφιέρωσε το βιβλίο της λέγοντας χαρακτηριστικά «Στον αγαπημένο μου ερευνητή που έγινε έμπνευση....». 

H Αναστασία Κορινθίου εμπνεύστηκε το βιβλίο της «Για την καρδιά ενός αγγέλου» από τον Γ. Τσούκαλη

Ο Γιώργος Τσούκαλης μιλώντας για τη βράβευση του δήλωσε ότι το βραβείο του το αφιερώνει σε ένα παιδί άγγελο την Ασπασία Φατούρου που βρίσκεται για αποκατάσταση στη Λάρισα λέγοντας ότι πρόκειται για «ένα παιδί που αισθάνομαι σαν παιδί μου...Ασπασία μου αγαπημένη εύχομαι γρήγορη αποκατάσταση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html