Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ! ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΙΑΛΛΟ CASH&CARRY ΒΕΛΓΟ-ΟΛΑΝΔΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ !!


Αποτέλεσμα εικόνας για αδεια καλαθια\


 Είναι γνωστό ότι στο νησί μας διαχειρίζονται κατα τους καλοκαιρινούς μήνες  τεράστια κεφάλαια, αυτό συμβαίνει λόγο της  μεγάλης ζήτησης αγαθών για την κάλυψη των αναγκών της πληθώρας των τουριστών που επισκέπτονται το νησί μας.
Η οσμή του χρήματος που παράγεται στον τόπο μας μάζεψε κάθε
λογής κοράκια και γύπες απο όλη την οικουμένη.  Κάποιοι κοντόφθαλμοι μιλάνε για ανάπτυξη, βλέποντας τους άρπαγες με μάσκα επενδυτή  να έρχονται,   παραβλέποντας τις μέλλουσες εξελίξεις και συνέπειες . 
Η ανάπτυξη που κάποιοι εκ του ασφαλούς βλέπουν, είναι εικονική   για τον λαό μας, αν λάβουμε υπόψιν μας τους μήνες που κινείται  η αγορα εργασίας.
Μια ακόμη εταιρεία κόρακας ετοιμάζεται να ανοίξει στα μέρη μας, πρόκειται για την ψευδεπίγραφη πλέον ελληνική  
ΑΒ Βασιλόπουλος που έχει πωληθεί εδώ και καιρό στην Βελγοολανδική Delhaize 365.,πατριώτες μην εξαπατάστε,λίγο πρίν τους φωτεινούς σηματοδότες των Κοσκινού, θα γεμίσει με ελληνικά σημαιάκια που όμως θα είναι Βελγοολανδικά.


Το εμπορικό επιμελητήριο Δωδεκανήσου καλά θα κάνει να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη κοινή συμφορά {μάστιγα} και όχι να μοιράζει άδειες αδιακρίτως  σε μεγαλοκαρχαρίες που σκοπό έχουν να αφαιμάξουν τα μετρητά του κόσμου!
Η  κατάσταση φαίνεται να εκτραχύνεται λόγο έλλειψης ρευστότητας  στα νοικοκυριά που αν μή τι άλλο φέρουν μεγάλες και σοβαρές ευθύνες για αυτή τη κατάσταση που διαμορφώθηκε, αφού ξοδεύουν τα χρήματα τους σε ξένες εταιρείες αδίστακτων τυχοδιωκτών.
Φωτεινά  παραδείγματα  είναι οι άρπαγες Βερόπουλοι,  οι  κλέφτες Μαρινόπουλοι , οι πουλημένοι  AB Βασιλόπουλοι που "πούλησαν"  στη  Βελγολανδική Delhaize 365 των λευκών Μογγόλων, και κοροϊδεύουν την κοινωνία με Ελληνικές σημαίες, τα  jambo με τα κινέζικα καρκινογόνα ψευτοπροϊόντα,  ρήμαξαν τα τοπικά καταστήματα της γειτονιάς, ταυτόχρονα απομακρύνουν τεράστια κεφάλαια ρευστότητας απο τον τόπο μας και με τα λεφτά μας ανοίγουν καταστήματα σε εχθρικές για τα εθνικά συμφέροντα χώρες, το ACE, το "ελληνογερμανικό"   Practiker που δίνει  μισθούς πείνας και σαβούρα προϊόντα ,  τα hondos center με τους άπληστους ιδιοκτήτες που πληρώνουν με πεντοδύφραγκα τους εργαζομένους τους ,η Pizza Fun, η Zara του εβραιοπολωνού , τα Γερμανικά Lidl ,  ο Σαβοϊδάκης, ο ξακουστός Κερκυραίος κομπιναδώρος Γογγάκης , τα Bazaar  Βερούκα, η Ηλεκτρονική Αθηνών που πέταξε τους εργαζομένους της στους δρόμους χωρίς αποζημίωση κλείνοντας; είναι πολλά τα κοράκια που ήρθαν για να ρημάξουνε τον τόπο μας, και εμείς "απλά βλέπουμε την ανάπτυξη να έρχεται" μάρτυρες του ίδιου μας του τέλους.
Το μπλόγκ των απροσκύνητων Ελλήνων καλεί όσους Ροδίτες στέκουν ακόμη, σε μόνιμο  αποκλεισμό αγορών απο  ξενόφερτες επιχειρήσεις {μποϊκοταζ} γιατί προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στον τόπο μας, απομακρύνοντας τεράστια κεφάλαια στην αλλοδαπή και ημεδαπή !!Αk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html