Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ούτε Χ. Κλίντον, ούτε Ντ. Τραμπ... Χρειαζόμαστε ένα δυνατό τρίτο κόμμα




Η υποψήφια των Δημοκρατικών και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, ως ''πολιτικοί απατεώνες'', είναι η χειρότερη επιλογή γιά τον λαό των ΗΠΑ. Εγωμανείς,

προβληματικοί, συμφεροντολόγοι, περιορισμένων ικανοτήτων, μας έπεισαν προεκλογικά γιά την μικρο-μετριότητά τους. Είναι οι πρώτες προεδρικές εκλογές που μας πείθουν ότι οι ΗΠΑ χρειάζονται οπωσδήποτε ένα τρίτο κόμμα, επειδή Δημοκράτες και Ρεπουμπλικάνοι είναι τα ίδια, συνεχιστές της διαπλοκής και των συμφερόντων. Το ''Κ'' εκτιμά ότι πρέπει να ψηφίσουμε τον υποψήφιο γιά την προεδρία, π.χ. των Libertarians, επειδή επιβάλεται η ύπαρξη ενός τρίτου δυνατού κόμματος, γιά να σπάσει ο καταστροφικός δικομματισμός, που προωθεί τα συμφέροντα των ολίγων εις βάρος των πολλών, με τις ''πλάτες'' των διαπλεκόμενων και ανίκανων μελών -κατά πλειοψηφία- του Κογκρέσσου.Σημ.: Σε ότι αφορά την ερώτηση, ''Κλίντον ή Τραμπ (θα) είναι φίλη/φίλος της Ελλάδας και θα την βοηθήσει'', η απάντηση είναι απλή: Οι ΗΠΑ δεν ασκούν εξωτερική πολιτική με φιλίες. 'Εχουν ΜΟΝΟ στρατηγικά-στρατιωτικά και οικονομικά συμφέροντα.


Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, διασύρει πάλι την Ομογένεια
Οι ''βαρύγδουπες δηλώσεις'' του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης (''η Ομογένεια ψηφίζει δαγκωτό Τραμπ-σε ποσοστό 90%'') σε κάποιο ''σάιτ'' των Αθηνών με το ''βαρύγδουπο όνομα''... CNN, ότι εκπροσωπεί 204 Οργανώσεις (!!!) και μισό εκατομμύριο Ομογενείς (!!!), εκτιμούμε ότι είναι αρμοδιότητας ψυχίατρου. Οι ''οργανώσεις'' (σύλλογοι-μέλη) της Ομοσπονδίας που συμμετείχαν στις εκλογές αρχές καλοκαιριού, ήταν ολιγότερες από 100 από τις οποίες οι μισές είναι ή ''σφραγίδες'' (τυπικά υπαρκτές, αλλά ουσιαστικά ανύπαρκτες) ή ημιενεργές. Αυτά τα χαζά λένε δημόσια και σε ΜΜΕ στην Αθήνα, τα ''αφηνιασμένα ψώνια'' επίπεδου Γαλάτουλα, που αυτοπροσδιορίζεται και ως...''πρόεδρος των Ομογενών''(!!!), που ''ζουν στον κόσμο'' τους και στην Ελλάδα αναρωτιούνται αν έχουμε ''σώας τα φρένας'' στην Ομογένεια ΗΠΑ. Τα χαζά περί ''εκπροσώπησης'' 500.000 Ομογενών του εγωμανή κωμικού πρόεδρου της Ομοσπονδίας του ''γκέττο'', όταν στην ευρύτερη περιοχή Νέας Υόρκης ζουν συνολικά λίγο παραπάνω από 100.000 Ομογενείς, δεν αξίζουν σχολιασμού.
Η δε ''βαρύγδουπη δήλωση'' του αστοιχείωτου πρόεδρου ''οι Έλληνες δεν πρέπει να ψηφίσουν για πρόεδρο μια πολιτικό που έχει δοκιμαστεί και αποτύχει αλλά εκείνον ο οποίος δίνει ελπίδα'', επισύρει και νομικές συνέπειες, αφού η ομοσπονδιακή νομοθεσία απαγορεύει ρητά την ανάμιξη μη κερδοσκοπικών, μη φορολογούμενων εταιριών, όπως είναι η Ομοσπονδία, σε εκλογές υπέρ υποψήφιων ή κομμάτων.
Ο χαζός-ασοβάρευτος τίτλος του...CNN (!!!) ''Εκλογές ΗΠΑ 2016: δαγκωτό Τραμπ λένε οι ομογενείς στη Νέα Υόρκη'' πιστοποιεί την κατάντια των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Ποιοί ''Ομογενείς'' το λένε;;; Ο ''φευγάτος'' Γαλάτουλας του... ''μισού εκατομμύριου'', είναι η... Ομογένεια;;;
Και γιά να μην ξεχνάμε τις στενές σχέσεις του ''αφηνιασμένου ψώνιου'' πρόεδρου της Ομοσπονδίας με την ''Χρυσή Αυγή'', φυσικό ήταν η ''βαρυσήμαντη συνέντευξη'' της άκρατης μπουρδολογίας, να αναδημοσιευτεί και από την ιστοσελίδα της ''Χρυσής Αυγής''
Σε ότι αφορά τις αλληλοτιμές με ''πλάκες'' Γαλάτουλα και του άλλου ''ψώνιου'' του δήμαρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη (που είναι τακτικός επισκέπτης Νέας Υόρκης) σε κάποια σύναξη στην Ομοσπονδία Αστόριας, με θέμα ''ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα''(!!!), τι να πούμε;;; Γιατί αλληλοτιμήθηκαν, δεν γνωρίζουμε, αλλά έχει και σημασία όταν μιλάμε γιά ''ψώνια'';
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι... ισπανόφωνοι εργάτες γιά να δείχνουν ''κόσμο'' στις εκδηλώσεις στην έδρα της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης
Εκδήλωση τέλη Οκτωβρίου στο ''Σταθάκιο'' γιά τον ''ιατρικό τουρισμό''. Πατούλης και λοιποί ιατροί -που ήρθαν από Ελλάδα ευελπιστώντας σε ''άρμεγμα'' της Ομογένειας- παρόντες. Από Ομογενείς ελάχιστοι. Και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πέτρος Γαλάτουλας, βρήκε την λύση: ''Προσκάλεσε'' ισπανόφωνους εργάτες που μπήκαν στην αίθουσα γιά να δείχνει γεμάτη, με τα προστατευτικά κίτρινα... κράνη στο κεφάλι τους.
Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου '40 και οι σαχλαμάρες στην Αστόρια, Νέας ΥόρκηςΗ ''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης'', εόρτασε την επέτειο του ΟΧΙ με δοξολογία, μικρή παρέλαση και εκδήλωση στο κτίριό της στο ''γκέττο'' μας της Αστόριας, 30 Οκτωβρίου 2016. Και καλά έκανε. Παρέστησαν και, ο ευρισκόμενος γιά τουρισμό στην Νέα Υόρκη αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης και ο τακτικός επισκέπτης Νέας Υόρκης, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Σύλλογου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, μαζί με την σύζυγο και τονγιό του. Θα παραβλέψουμε το ''τελετουργικό'', τα περί του ασοβάρευτου Πατούλη (μόνιμου υποτελετάρχη στην παρέλαση γιά 25η Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο στο Μανχάτταν, που του αρέσουν οι...''πλάκες'', αφού μαζεύει ''τιμητικές πλάκες'' από προεδροπαράγοντες-ψώνια της Ομογένειας) και θα σταθούμε σε δύο ζητήματα που χρήζουν προσοχής.
Το πρώτο είναι σχετικό με τον ομιλητή στην εκδήλωση, στο κτίριο της αμαρτωλής Ομοσπονδίας, συγγραφέα και πρόεδρο της ΠανΗπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, Νίκο Γκατζογιάννη. Ο οποίος, στην ομιλία του (σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και αναφορά ελληνικής εφημερίδας Αστόριας), είπε: ''Η προσπάθεια για τη στήριξη του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου δεν ήταν μόνο πολιτική αλλά και οικονομική μέσω του Πανηπειρωτικού Ταμείου''. Από όσα γνωρίζουμε, τα χρήματα του ειδικού ταμείου της Οργάνωσης τα χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ο κ. Γκατζογιάννης, επενδύοντάς τα στο... Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης, ενώ στους βορειοΗπειρώτες πήγαν (αν πήγαν) ''πενταροδεκάρες''. Κατά συνέπεια, ΠΟΙΑ και ΠΟΤΕ ήταν η ''οικονομική στήριξη των βορειοΗπειρωτών''; (Εδώ και τα σχετικά αποκαλυπτικά έγγραφα).
Το δεύτερο είναι η ''βαρυσήμαντη δήλωση'' του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, Πέτρου Γαλάτουλα, που είπε: «Η 'Ηπειρος είναι μία και αδιαίρετη και την διεκδικούμε». Δεν γνωρίζουμε από πότε η 'Ηπειρος έπαψε να είναι ελληνική επικράτεια γιά να την ''διεκδικούμε''.
Σημ.: Γιά την απόφαση πρόσφατα της Αλβανίας να κατεδαφίσει τα σπίτια 19 οικογενειών που ανήκουν στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα στην Χειμάρρα, ο κ. Γκατζογιάννης δεν είπε κουβέντα. Φυσικό και αναμενόμενο γιά τους γνωρίζοντες ΤΙ ''εξυπηρετεί'' ο κ. Γκατζογιάννης.

''Συγχαρητήρια'' στο υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδας και στους ''τουρίστες'' διπλωμάτες του στις ΗΠΑ
ΚΛΕΙΣΤΑ τα προξενεία μας ανά τις ΗΠΑ (και η Πρεσβεία) την ημέρα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ, του έπους του '40. 'Ηταν γι' αυτά μία ακόμα... αργία, αφού την τελευταία δεκαετία δεν ανοίγουν γιά να συνεορτάσουν με Ομογενείς τις εθνικές μας επετείους (ολίγα κάνουν εκδήλωση γιά την 25η Μαρτίου). Και το κωμικό είναι ότι ''αναρωτιούνται'' (!!!) γιατί η Ομογένεια τους ''στολίζει'' άσχημα και καθολικά. Αν ήταν όμως γιά καμιά εκδήλωση ισραηλινού-εβραϊκού ενδιαφέροντος ή γιά καμιά ''δεξίωση'' γιά επισκέπτη διαπλεκόμενο υπουργό Ελλάδας, θα άνοιγαν. Η Ομογένεια, βλέπει, ακούει, καταλαβαίνει και έχει βγάλει τα συμπεράσματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html