ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΔΙΑΒΙΩΣΗ
Παραδοσιακός τρόπος παρασκευής παστής σαρδέλας
Παραδοσιακός τρόπος παρασκευής παστής σαρδέλας
12 με 15 ημέρες είναι η όλη διαδικασία που χρειάζεται για να είναι έτοιμη η σαρδέλα . Μετά τις
ημέρες αυτές ….τρώμε ….ενώ μπορούμε να τις συντηρήσουμε έως και 2 μήνες στο ψυγείο !
ημέρες αυτές ….τρώμε ….ενώ μπορούμε να τις συντηρήσουμε έως και 2 μήνες στο ψυγείο !
Δείτε το σχετικό βίντεο και καλή προσπάθεια!
https://youtu.be/qWGjybXfvGo
Το διαβάσαμε από το: Φτιάξε εύκολα και απλά στο σπίτι παστές σαρδέλες παστές ( Salted sardines ) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/salted-sardines.html#ixzz4RMy6iEj1
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html