Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ρόδος: «Ξεπαγιάζουν» οι μαθητές μέσα στις σχολικές αίθουσες!Αποτέλεσμα εικόνας για κρυο στα σχολεια

Με γάντια, σκουφιά, αερόθερμα και… σύμπτυξη των γραφείων (!) προσπαθούν να ζεσταθούν πολλοί μαθητές της Ρόδου σε δημοτικά, γυμνάσια και Λύκεια, τις τελευταίες ημέρες, που το θερμόμετρο έχει κάνει βουτιά, αφού στα σχολεία δεν λειτουργούν τα θερμαντικά σώματα λόγω έλλειψης πετρελαίου!
Όπως καταγγέλθηκε στην «δ» από γονείς, τα παιδιά τους ξεπαγιάζουν μέσα στις σχολικές αίθουσες εν έτει 2016 και ο τρόπος που σκέφτηκαν ορισμένοι εκπαιδευτικοί για να αντιμετωπίσουν το ψύχος των τελευταίων ημερών είναι, είτε να κουβαλούν αερόθερμα από το σπίτι ή ακόμα και να φέρουν τα θρανία κοντά για να είναι το ένα παιδί δίπλα στο άλλο, μήπως και καταφέρουν να ζεσταθούν!
Τα παιδιά φορούν μπουφάν, γάντια και σκουφιά την ώρα του μαθήματος, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ το ίδιο βαριά ντυμένοι είναι και οι εκπαιδευτικοί.
Τις τριτοκοσμικές καταστάσεις, όπως λένε, που βιώνουν τα παιδιά τους, κατήγγειλαν στην «δ» γονείς που ζητούν απαντήσεις.
Σε επικοινωνία της «δ» με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου κ. Γιάννη Κορωναίο, δήλωσε ότι την αποκλειστική ευθύνη για την έλλειψη πετρελαίου που παρατηρείται σε σχολεία, την φέρουν οι διευθυντές, οι οποίοι είτε ολιγώρησαν είτε δεν θεώρησαν απαραίτητο να παραγγείλουν πετρέλαιο για την θέρμανση, με αποτέλεσμα να ξεπαγιάζουν οι μαθητές. «Εμείς ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, που εκπροσωπείται από εμένα και το 15μελές,,,Περισσότερα στην πηγή Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html