Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Η πεινασμένη αλεπού στα διόδια Ακτίου που έγινε viral! [vid]


Υπάλληλος στα διόδια Ακτίου έχει αναπτύξει… φιλία με μια αλεπού, όπως αποδεικνύει το video. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε να την ταΐζει στο στόμα, σαν γατάκι.
Το, τρόπον τινά, θαύμα συμβαίνει στα διόδια Ακτίου. Η υπάλληλος είναι συχνή
επισκέπτρια της βραδινής βάρδιας. Και παρά τα «άγρια» ένστικτα με τα οποία η φύση έχει προικίσει το ζώο για να επιβιώνει στο φυσικό του περιβάλλον, φαίνεται ότι είναι αρκετά έξυπνο και προσαρμοστικό και όταν βρίσκεται στην ζούγκλα των ανθρώπων.
Η γυναίκα στο γκισέ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αλεπούς. Με αγάπη και διάθεση φροντίδας για το ιδιαίτερο ζώο, σαν κάποιας μορφής… θηριοδαμαστής. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση αρκείται απλώς να φροντίζει το ζώο χωρίς να το ταλαιπωρεί, όπως συμβαίνει με τα ζώα που ζουν στο τσίρκο.
Προφανώς αυτή δεν πρέπει να είναι η πρώτη φορά. Γιατί οι άνθρωποι στα διόδια φαίνεται πως την περίμεναν για να απαθανατίσουν την στιγμή σε αυτό το video, που φαίνεται να έχει τραβηχτεί από κάποιον συνάδελφο της θαρραλέας υπαλλήλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html