Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ! Τα… ληγμένα δηνάρια Κουβέιτ, οι επιχειρήσεις και τα χρέη – Τι καταγγέλει ο κουμπάρος του (ΒΙΝΤΕΟ)


Η μια μετά την άλλη έρχονται οι αποκαλύψεις για τον  βίο και την πολιτεία του Αρτέμη Σώρρα τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Tatiana Live”, ο ιδρυτής  της “Ελλήνων

Συνέλευσις” είχε επιχείρηση η οποία νοίκιαζε φουσκωτά παιχνίδια σε υπαίθριους παιδότοπους σε περιοχές της Αχαΐας κοντά στη γενέτειρά του. Από το 2003, αποφάσισε να επεκταθεί και άνοιξε και μια επιχείρηση που εισήγαγε βαρέα οχήματα αλλά και αγροτικά μηχανήματα.

Όλα αυτά μέχρι το 2010, όταν και έκλεισε τις επιχειρήσεις του. Σύμφωνα μάλιστα με τον ιδιοκτήτη που του νοίκιαζε το ακίνητο που στεγαζόταν η επιχείρησή του, όταν πια αυτή έκλεισε ο Αρτέμης Σώρρας χρώσταγε κάποια από τα μισθώματα. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, κατάφερε να δικαιωθεί σε σχετική δικαστική διαμάχη και να πάρει τα χρήματά του.

Τα… ληγμένα δηνάρια

Στο μεταξύ, σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη “δράση” του Αρτέμη Σώρρα προχώρησε ο κουμπάρος και πρώην φίλος του που μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, είναι και ο ίδιος θύμα του Αρτέμη Σώρρα.

“Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος” ανέφερε .

Και συνέχισε: “Γιατί τις είδα με τα μάτια μου όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έδινε τα λεφτά από ένα αυτοκίνητο μου που πήρε να πουλήσει. Φανταστείτε ότι μου προσέφερε – ήταν γαλαντόμος – δηνάρια τα οποία “κόστιζαν” δισεκατομμύρια ευρώ για 40 με 50 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή πόσο ένας άνθρωπος πρέπει να ψάξει κάτι άλλο για να καταλάβει τι κάνει; Κατά την εισβολή των Αμερικανών στο Κουβέιτ μετά τον Σαντάμ “ακυρώθηκαν” τα δηνάρια”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html