Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Ο εξευτελιστικός νόμος της Ιθαγένειας διαλύει τον Ελληνικό Στρατό!!!!


Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου  Μια ακόμα φωτογραφία εντοπίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram;) που να φαίνεται στρατιώτης να σχηματίζει τον «αλβανικό αετό» όπως συνέβη και στην υπόθεση των επτά νεοσύλλεκτων για την οποία πήρε σκληρή στάση και ο Έλληνας ΥΠΑΜ Π.Καμμένος. 

Η είδηση σε συνδυασμό με εκείνη των επτά προξενεί έντονη ανησυχία στο ΓΕΣ καθώς ακόμα και αν δεν είναι πραγματική η φωτογραφία είναι σαφές ότι υπάρχει ένα σχέδιο ψυχολογικού πολέμου και προσπάθεια καταρράκωσης του ηθικού του στρατεύματος και της χώρας.

 Να σημειώσουμε ότι οι στρατιώτες αν και δεν έχουν έχουν ορκιστεί ακόμη, όμως εμπίπτουν στον στρατιωτικό νόμο και η υπόθεσή του παραπέμφθηκε στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων. Πιθανότατα οι κατηγορίες που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι προσβολή στρατού, σε βαθμό πλημμελήματος, η όποια προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 5 έτη. 

Στη νέα φωτογραφία φαίνεται ένας στρατιώτης, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα καθήκοντα σκοπού σε εγκαταστάσεις του ΕΣ (δηλαδή πολύ υψηλής σημασίας σημείο φύλαξης) να σχηματίζει με τα χέρια του τον «αλβανικό αετό» σήμα κατατεθέν του αλβανικού εθνικισμού και του UCK δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ότι τελικά πρόκειται περί συχνού και επαναλμβανόμενου γεγονότος.

Το pronews.gr  μιλώντας με φίλο ομογενή εκ της Βορείας Ηπείρου ενημερώθηκε ότι υπάρχουν πλέον πάρα πολλοί αλβανόπαιδες στον ελληνικό Στρατό οι οποίοι δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί εκ πρώτης ματιάς καθώς φέρουν πολλάκις ελληνικότατα ονόματα και έχουν άριστη γνώση των ελληνικών και του ελληνικού τρόπου ζωής αφού μεγάλωσαν εδω από μικρά παιδιά, πολλοί δε εξ'αυτών έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα. 
Το ζήτημα είναι φυσικά όχι η καταγωγή τόσο αυτών των παιδιών όσο το τι εθνικά φρονήματα επιλέγουν να έχουν. Αν θέλουν να έχουν αλβανικά κάποια από αυτά κακώς φοράνε την ελληνική παραλλαγή.

 Η νέα προκλητική φωτογραφία δεν είναι σαφές που και πότε έχει ληφθεί, ή αν είναι φωτομοντάζ.  Ο στρατιώτης εκτελεί καθήκοντα φύλαξης, προέβη στην παραπάνω ενέργεια ενώ βρισκόταν μόνος του εκτός άμεσης  επιτήρησης ανώτερων και υπάρχει και δεύτερος που τον φωτογραφίζει ο οποίος και προφανώς εγκρίνει και την πράξη αυτή. Το ΓΕΣ αναζητά όπως και στην περίπτωση των επτά ποιοι κρύβονται πίσω από την δημοσίευση της φωτογραφίας. 
Πάντως οι Αλβανοί στην καταγωγή το συνηθίζουν αυτό και σε άλλους στρατούς δείχνοντας έτσι ότι μέρος αυτών τουλάχιστον δεν ενσωματώνεται στους εθνικούς ιστούς των χωρών των οποίων διαμένουν.  Αλβανοί στρατιώτες του ελβετικού Στρατού ξεδιπλώνουν την αλβανική σημαία και κάνουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού.

 Το περιστατικό έγινε τον Aπρίλιο του 2015.  Επτά Αλβανοί στρατιώτες του αυστριακού στρατού κάνουν το ίδιο τον Ioύνιο του 2015 (παραδόξως πολλές επτάδες) όπως αναφέρει το φιλικό aegeanhawk Υπήρχε και άλλο περιστατικό στον ΕΣ με «αλβανικό αετό» το 2015 σύμφωνα με το himara.gr  

Tότε η φωτό είχε αναρτηθεί σε αλβανόφωνη σελίδα στο facebook που φέρει τον τίτλο «Η ζωή είναι χαρά(JETA OSH QEF)».  Η ζημιά έχει γίνει με χιλιάδες ακόμη άλλους αλλοδαπούς οι οποίοι δεν τρέφουν κανένα σεβασμό ούτε στην Ελλάδα ούτε στους Θεσμούς της όπως είναι οι ΕΔ  παρόλα αυτά φέρουν -κακώς- την ελληνική υπηκοότητα.  Κακά τα ψέματα, κάποιοι αλλοδαπής καταγωγής αποδεικνύουν ότι θέλουν να είναι Έλληνες και εν πάσει περιπτώσει τιμούν την χώρα όπως επί παραδείγματι ο νιγηριανής καταγωγής αλλά τελικώς ελληνικών φρονημάτων Γιάννης Αντετοκούνμπο.
 
Το πρόβλημα έγγυται στους άλλους που δε νιώθουν Έλληνες αλλά μένουν εδώ για την... ευκολία τους. Όπως ζήτησε και ο Έλληνας ΥΕΘΑ Π.Καμμένος οι ποινές για τέτοιες πράξεις πρέπει να αυστηροποιηθούν. 
Πρέπει όμως να γνωρίζουν και οι ΕΔ σε ποιους αναθέτουν καθήκοντα φύλαξης ή άλλα κθήκοντα μεγάλης ευθύνης. Ακόμα και αν αυτό κατηγορηθεί ως «διαχωρισμός». Δεν παίζουν με τέτοια πράγματα. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html