Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ζώντας με τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς



 (όλοι έχουμε ακούσει τη φράση "είμαστε αυτό που τρώμε". Αν δεχτούμε την αλήθεια που εμπεριέχει, τότε ίσως θα'πρεπε να χλωμιάσουμε από τρόμο. Λόγω της διαπίστωσης γι'αυτό που
θέλουν να είμαστε πλέον, δηλαδή αυτό το εκφυλισμένο ον, με το παραπαίον ανοσοποιητικό, στο οποίο μεταλασσόμαστε με τα τοξικά κι επικίνδυνα δηλητήρια που μας ταΐζουνε!
Kι όχι μόνο σωματικά...)

Σπόροι του Θανάτου (Seeds of Death) Το ντοκιμαντέρ αυτό που βραβεύθηκε στο Hoboken International Film Festival το 2013, σοκάρει αποκαλύπτοντας τη γυμνή αλήθεια για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ). Μια πλειάδα επιστημόνων και πολέμιων του ελέγχου των σπόρων από τις μεγάλες πολυεθνικές των χημικών και των ΓΤΟ, συνενώνουν τις φωνές τους. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Vandana Shiva, Shiv Chopra και Arpad Pusztai, ενώ παρουσιάζονται λήψεις από τα πειράματα του Gilles-Éric Séralini.
 To έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο ο ίδιος ο παραγωγός του Gary Null, αποκαλύπτει την αλήθεια για τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους, για τον τρόπο της εξάπλωσής του μέσα από συστήματα διαπλοκής και διαφθοράς και με επιστημονικά στοιχεία παρουσιάζει τις δυσμενείς επιπτώσεις κυρίως στην υγεία και το περιβάλλον.


  

Συνδέστε άμεσα: 
Αφού είμαστε αυτό που τρώμε (ή τελικά μας τρώει!) ας μάθουμε επιτέλους τι έχουν "μαγειρέψει" για εμάς και τα παιδιά μας...

http://antidras.blogspot.gr/2016/12/blog-post_52.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html