Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Βουλγαρικό «Fokus» : “Στον ελληνικό στρατό διείσδυσαν ξένοι εθνικιστές”

...και συμπαθούντες των 'Γκρίζων Λύκων'

Φαίνεται ότι στον ελληνικό στρατό έχουν διεισδύσει ανθέλληνες εθνικιστές από διαφορετικές εθνικές καταγωγές, γράφει το
βουλγαρικό πρακτορείο ‘Fokus’.
 Μετά από το επεισόδιο με τους επτά στρατιώτες- συνεχίζει το δημοσίευμα- που δημοσίευσαν  φωτογραφίες σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, παρόμοια περίπτωση  επισημάνθηκε και από έναν στρατιώτη των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων στην Κύπρο.Πρόκειται για έναν με καταγωγή από τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, ο οποίος έχει αναρτήσει – σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα-  σε ιστοσελίδα της κοινωνικής δικτύωσης ‘Facebook’ ότι είναι περήφανος που είναι Τούρκος, εκφράζοντας την προτίμησή του στην ριζοσπαστική ακροδεξιά οργάνωση των «Γκρίζων Λύκων».Ο στρατιώτης έχει υπηρετήσει στην Τρίπολη και στην Ελευσίνα.


Τα τελευταία σχόλια στο ‘Facebook’ δείχνουν ότι είναι χαρούμενος που γεννήθηκε Τούρκος  σε  παραμεθόρια περιοχή της Ελλάδας στα σύνορα με την Τουρκία.


Το ελληνικό Γενικό Επιτελείο Στρατού άρχισε έρευνα, σημειώνει το δημοσίευμα.--
The Hellenic Information Team
               
http://www.echedoros-a.gr/2017/01/fokus.html
  Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και επιμελήθηκε από το  © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html