Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ωδή στον Rebel



Ήσουν κουτάβι ακόμα και επέβαλες στα αδέλφια σου τι θα κάνετε και που θα πάτε. Γρήγορα αναγνώρισαν τις αρχηγικές σου τάσεις και σε ακολουθούσαν πάντοτε. Ήταν ο αείμνηστος Γ. Κανέτσιος που πρώτος μου είπε ότι θα γινόσουν αρχηγός όλων των σκύλων που υπήρχαν εκεί που γεννήθηκες, στην κατασκήνωση. Μου είπε επίσης ότι γι' αυτό το χαρακτηριστικό σου θα αντιμετώπιζα στο μέλλον προβλήματα. Κι είχε δίκιο και στα δύο. Με τη διαφορά ότι ποτέ δεν προκάλεσες πρώτος άλλο σκύλο. Δεν ανεχόσουν τσαμπουκάδες και το έδειχνες. Δεν ήθελες άλλοι αρσενικοί σκύλοι που δεν γνώριζες να πλησιάζουν τη μητέρα σου. Αν ο άλλος δεν το καταλάβαινε αμέσως, τότε είχε (και είχα) πρόβλημα. 

Από κουτάβι μιλούσες. Σου μιλούσα και τραγούδαγες. Γύριζα σπίτι και μου μιλούσες, με κατσάδιαζες που είχα λείψει. Μεγαλώνοντας έκανες το ίδιο με όλους τους ανθρώπους που γνώριζες και αγαπούσες. Οπως και με τους φίλους σου, τους έβλεπες από μακριά κι έτρεχες να τους συναντήσεις τραγουδώντας. 

Είχες και μια απέραντη καλοσύνη. Δεν αντέδρασες ποτέ σε μικρό (διάβαζε συμπλεγματικό) σκυλί που σου γαύγιζε ή σου επιτιθόταν. Οι γάτες του σπιτιού κατάλαβαν αμέσως αυτή την καλοσύνη που σε διέκρινε και σε εμπιστεύτηκαν. Το ίδιο και τα γατάκια τους. 

Αυτό τον χαρακτήρα σου αγάπησε και ο αξέχαστος φίλος μας, ο Λύκος. Αυτός ο χαρακτήρας σου ήταν που σε έκανε "διάσημο" και "πρώτη φίρμα" στη Ρόδο. Εγινες "θέμα" στην Ενημέρωση των δημοσιογράφων από την αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ.



Ησουν τόσο πιστός και δεμένος μαζί μου, που δεν ,,,,,Περισσότερα στην πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html