Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ιδού η μεγάλη απάτη του ψεύτικου “χτυπήματος” στο Λονδίνο! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ – Καταρρίπτεται

ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ !!!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ  KAI ESY ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ !!

Η πρόσφατη επίθεση στο Λονδίνο που στοίχισε τη ζωή σε 5 ανθρώπους, έδωσε λαβή σε γνωστούς συνωμοσιολόγους (και στην Ελλάδα) να κάνουν λόγο για ψεύτικο χτύπημα.

  • ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ
Στο makeleio.gr, διαβάσαμε το παρακάτω:

Τι ισχύει
Ο ισχυρισμός είναι τόσο αστείος που ακόμη και το makeleio.gr που δημοσιεύει ανεξέλεγκτα οτιδήποτε κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, κατέβασε λίγο αργότερα το σχετικό άρθρο.
Πηγή της είδησης δεν είναι άλλος από τον αυτοαποκαλούμενο «δημοσιογράφο» εξ Αμερικής, John Kountouris, ο οποίος είναι πασίγνωστος για τη γραφικότητα και την αναξιοπιστία όσων γράφει.
Πρόσφατα καταρρίψαμε τη θεωρία του πως η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα ήταν σκηνοθετημένη,
Παλαιότερα, είχε γράψει άρθρο στο οποίο ισχυριζόταν πως η Χίλαρι Κλίντον είχε πεθάνει,

Η επίθεση στο Λονδίνο
Το νέο άρθρο του «δημοσιογράφου» John Kountouris, ισχυρίζεται πως η επίθεση στο Λονδίνο ήταν μια απάτη.
Περισσότερα εδώ: http://archive.is/EakTW
Ο «δημοσιογράφος» ισχυρίζεται πως δεν υπήρξε επίθεση και θύματα στο Λονδίνο και πως οι φωτογραφίες από νεκρούς και τραυματίες δεν είναι άνθρωποι αλλά κούκλες.
Το πρόβλημα της θεωρίας αυτής ωστόσο είναι πως τα ονόματα των 5 νεκρών έχουν δημοσιοποιηθεί και επιβεβαιωθεί από τους οικείους τους.
Για παράδειγμα, ο θάνατος της Aysha Frade με καταγωγή από τη πόλη Betanzos της Ισπανίας, επιβεβαιώθηκε τόσο από την εργασία της (DLD College London), όσο και από το Δήμο καταγωγής της. Συγγενείς και φίλοι της μίλησαν σε ισπανικά μέσα για το τραγικό χαμό της.

Μια άλλη γυναίκα που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καταγράφηκε σε βίντεο τη στιγμή της πτώσης από τη γέφυρα Westminster.

Η περίφημη φωτογραφία πάνω στην οποία στηρίζεται η θεωρία περί ψεύτικου χτυπήματος στο Λονδίνο, απεικονίζει την Aysha Frade, που κατέληξε στο σημείο πίσω από τη ρόδα του λεωφορείου όχι επειδή αυτό πέρασε από πάνω της, αλλά επειδή το χτύπημα του δράστη με το SUV τη σφήνωσε σε αυτό το σημείο.

TOBY MELVILLE/REUTERS
ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΕΛΟΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ SUV ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΦΗΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ AYSHA FRADE. ΠΗΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ THE GUARDIAN
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ WESTMINISTER
Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως το χτύπημα στο Λονδίνο δεν ήταν σκηνοθετημένο και ειδικότερα η σωρός της Aysha Frade που χρησιμοποιήθηκε για να στηρίξει αυτή τη θεωρία είναι αληθινή (και όχι κούκλα), όπως προκύπτει από το σημείο που βρέθηκε και τη κατεύθυνση του οχήματος του δράστη.

ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΘΕΟΠΑΛΑΒΟΥΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html