Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Στην “φανουρόπιτα” της ΕΛ.ΑΣ. το διάγγελμα του Σώρρα – Που φοβούνται ότι διέφυγε – Αποκλεισμός των αεροδρομίων



Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες σε όλη την Ελλάδα για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, οι οποίοι  καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε
βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπάρχουν φόβοι πως το ζεύγος έχει διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Ιταλία, με αποτέλεσμα να γίνονται εξονυχιστικές έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς και σε ακτοπλοϊκές εταιρείες για να διαπιστωθεί αν έχει εκδοθεί εισιτήριο στο όνομά του. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για τους εντοπίσουν από το σήμα του κινητού τους. Στην περίπτωση που εξακριβωθεί η παραπάνω πληροφορία για διαφυγή στο εξωτερικό, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Από τις έρευνες των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στα αεροδρόμια της χώρας φαίνεται πως δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό τουλάχιστον αεροπορικώς.

Το… διάγγελμα
Όσον άφορα τα διαδικτυακά «αποτυπώματα» του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», οι Αρχές ερευνούν το βίντεο 21 λεπτών που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου ο Σώρρας επιτίθεται στη Δικαιοσύνη κι απειλεί. Καλεί τους οπαδούς του να συνεχίσουν «τον πόλεμο κατά του κατεστημένου και της Δικαιοσύνης» ενώ εξαπολύει επίθεση στα ΜΜΕ που όπως υποστηρίζει τον πολεμούν σκόπιμα.



1 σχόλιο:

  1. Μια μέρα χρειάστηκε Θεσσαλονίκη για την εξουδετέρωση μια βόμβας, να δούμε πόσο καιρό θα χρειαστεί για αυτό το βλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html