Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Χυδαιότητες Αμβρόσιου για Μπελογιάννη: “Τιμήσαν τον αρχιδολοφόνο, σφαγέα Εαμοβούλγαρο”

Πράκτορα ,,κάνε τσού ρε Λάκη

Σε νέο παραλήρημα, πιστό ωστόσο στις γνωστές, ακροδεξιές του πεποιθήσεις προχώρησε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, με αφορμή
τα εγκαίνια του Μουσείου για τον Νίκο Μπελογιάννη.






Ο Αμβρόσιος αποκαλεί μεταξύ άλλων τον Μπελογιάννη "αρχιδολοφόνο, αδελφοκτόνο, εαμοβούλγαρο, προδότη, σφαγέα" ενώ επιτίθεται προσωπικά και στον Αλέξη Τσίπρα τον όποιο αποκαλεί “φαιδρό” και “χωρίς τη Γραβάτα της αξιοπρέπειας Πρωθυπουργό”.

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τις χυδαιότητες Αμβρόσιου, αξίζει να σημειωθεί ότι το 1952 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Σπυρίδων, δήλωνε για τον Νίκο Μπελογιάννη “Έχω συγκλονιστεί από το ηθικό του μεγαλείο. Το θεωρώ ανώτερο και από των πρώτων χριστιανών, γιατί ο Μπελογιάννης δεν πιστεύει ότι υπάρχει μέλλουσα ζωή”.

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι ο μητροπολίτης Αμβρόσιος (κατά κόσμον Αθανάσιος Λενής) υπηρέτησε ως ιερέας της Χωροφυλακής καθόλη τη διάρκεια της Χούντας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας αναφέρεται πως «επί μία δεκαετία υπηρέτησε ως Πρεσβύτερος στο Σώμα της τότε Βασιλικής Χωροφυλακής, ως Ιεροκήρυκας του Σώματος».


Ο συγγραφέας Γιάννης Γκίνης, στο βιβλίο του «Ιεράρχες διάκονοι της χούντας», (Α' έκδοση 1978, Β’ έκδοση από τις εκδόσεις Βασδέκης, 1981) αναφέρει ότι το επίσημο δελτίο της Εκκλησίας της Ελλάδος είχε γράψει τον Σεπτέμβριο του 1976, με αφορμή την χειροτονία του στην Μητρόπολη Ταλαντίου, πως από ιεροκήρυξ είχε λάβει τον βαθμό του Μοιράρχου, και κατόπιν του Ταγματάρχου Χωροφυλακής.


Στο βιβλίο του, ο Γ. Γκίνης περιγράφει ότι σε ομιλία του στις 17 Αυγούστου του 1976, ο Αμβρόσιος απηύθυνε ιδιαίτερο “ασπασμό”στους αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληινκής Χωροφυλακής για τα «ατυχή συμβάντα εν τη ενασκήσει του υπερησιακών του καθήκοντος τα οποία οδήγησαν ορισμένους να στερηθούν την ελευθερία τους...»


Το κείμενο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας για τον Νίκο Μπελογιάννη
“Τιμήθηκε ένας αρχιδολοφόνος των Ελλήνων. Μήπως οδηγούμεθα σε νέο εθνικό διχασμό; Ο λόγος για τον μεγάλο αδελφοκτόνο Μπελογιάννη.
Τη Δευτέρα 27η Μαρτίου 2017 ο Πρωθυπουργός μας κ. Αλέξιος Τσίπρας, ο χωρίς τη Γραβάτα της αξιοπρέπειας Πρωθυπουργός του κόμματος «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», βρήκε το χρόνο για να μεταβεί στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραστεί στα Εγκαίνια του Μουσείου ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, του γνωστού μεγαλοαγωνιστού Κομμουνιστο-Συμμορίτη, πράκτορος των Σοβιετικών Μπολσεβίκων και άρα προδότη της Πατρίδος μας, σφαγέα των Ελλήνων αδελφών του κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου! 
Η συντηρητική πολιτική παράταξη, προκειμένου να λησμονηθούν τα πάθη μιάς θλιβεράς περιόδου εθνικού διχασμού, μετονόμασε τον Συμμοριτοπόλεμο και του έδωσε το όνομα «Εμφύλιος» πόλεμος. Δεκαετίες αργότερα οι θεωρητικοί της αριστερής κουλτούρας αποφάσισαν να ξύσουν πληγές και να ξαναφέρουν τη σκέψη μας σε εκείνα τα δίσεκτα χρόνια! 
Άρα οι κομμουνιστοσυμμορίτες, οι «κατσαπλιάδες», όπως ήσαν γνωστοί καί όπως ήσαν καθιερωμένοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, δεν αξίζουν της ανοχής μας και της λήθης μας! Και δεν αξίζουν, διότι από θέση ισχύος σήμερα, ως Κυβέρνηση της αριστεράς κουλτούρας, επαναφέρουν την Ελληνική Κοινωνία σε εκείνα τα μαύρα χρόνια, όταν τραγούδι των Συμμοριτών ήταν το γνωστό σε εμάς τους παλαιοτέρους σε ηλικία  «ο αδελφός τον αδελφό να σκοτώνει»!!!! Ο Πρωθυπουργός με τον πιο προκλητικό τρόπο και από θέσεως ισχύος επαναφέρει την Ελληνική Κοινωνία μερικές δεκαετίες πίσω, στην εποχή 1944-1949. 
Άρα έχει απόλυτα δίκιο η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» της 28.03.2017 όταν γράφει: «Ο Αλέξης Τσίπρας αποτίει φόρο τιμής στον Εαμοβούλγαρο Μπελογιάννη»! 

Εμείς, σε παιδική ηλικία τότε, ενθυμούμεθα την 9η Μεραρχία του ενδόξου Ελληνικού Στρατού στην Πάτρα, η οποία είχε αναλάβει να καθαρίσει την Πελοπόννησο από το μόλυσμα των κατσαπλιάδων. Ο Ελληνικός Λαός της είχε δώσει το όνομα «η ενάτη και η χιονάτη».
(...)

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας στον  Έλληνα Πρωθυπουργό (είναι όντως Έλληνας; σκέπτεται ελληνικά; αγαπάει την Ελλάδα; γιατί μας πούλησε στους ξένους;) Πρωθυπουργό, διότι κατά την 25ην Μαρτίου δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την Αγία Λαύρα και τον Παλαιών Πατρών Γερμανό! Δεν είπε ούτε μιά λέξη για το έπος του 1821! Πλην όμως για τον αρχιδολοφόνο των Ελλήνων αδελφών του, ακόμη και νηπίων,  εκεί κάτω στο Μελιγαλά Νικόλαο Μπελογιάννη είχε και πολύ χρόνο και μεγάλη όρεξη! 

Επομένως η κατάρα της διχόνοιας και του διχασμού προβάλλει και πάλιν ενώπιόν μας. Και οι καταραμένοι του διχασμού εκφραστές με πολλή έπαρση μας προκαλούν! «Κανείς δεν είναι πιο αριστερός από τον Πρωθυπουργό» είπε, με πολλή υπεροψία, ο ίδιος και εν πολλοίς φαιδρός Πρωθυπουργός της Ελλάδος!
Ο Θεός να τους συγχωρήσει! 
Αίγιον, 30 Μαρτίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ”


Με πληροφορίες από xyzcontagion.wordpress.com


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/04/blog-post_9.html#ixzz4dJu6T7Tg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html