Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Μποϊκοτάζ στην πίτσα Hut. Η πολυεθνική αλυσίδα ειρωνεύτηκε την απεργία πείνας Παλαιστινίων στο ΙσραήλΣε μαζικό μποϊκοτάρισμα της πολυεθνικής αλυσίδας πίτσας, "Pizza Hut" καλούν Παλαιστίνιοι μετά την αθλιότητα που διέπραξε η αλυσίδα.

Εκατοντάδες φυλακισμένοι Παλαιστίνιοι κάνουν απεργία της
πείνας στις Ισραηλινές φυλακές διαμαρτυρόμενοι για την φυλάκιση τους και τις συνθήκες κράτησης, ένας αγώνας που συγκινεί παγκόσμια.

Οι Ισραηλινοί για να πλήξουν το κύρος του αγώνα των Παλαιστινίων κρατουμένων δημοσίευσαν εικόνα με τον Παλαιστίνιο αγωνιστή Μπαργούτι να δέχεται τρόφιμα από την τουαλέτα, δήθεν σπάζοντας την απεργία πείνας. Η φωτογραφία είναι από παλιότερα που δεν υπήρχε κάποια απεργία πείνας λένε οι Παλαιστίνιοι.

Η πολυεθνική Pizza Hut, από τον Ισραηλινό λογαριασμό της στο twitter, έκανε "πλακίτσα" γράφοντας: : «Μπαργούτι, εάν πρόκειται να σπάσεις την απεργία, καλύτερα δεν είναι πίτσα;»


Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης μποϊκοτάρισμα στην Pizza Hut και στην Ελλάδα!Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/05/hut.html#ixzz4geBkxsnt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html