Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Σε Τούρκο Καπετάνιο του Πολεμικού Ναυτικού το τιμόνι του ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ της Τήλου Sea Star




ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Καπετάνιοι… όπως «χάθηκαν» και οι Έλληνες αγοραστές για το Καταμαράν… με αποτέλεσμα η Δήμαρχος της Τήλου Μαρία ΚΑΜΜΑ να «αναγκαστεί» να το δώσει σε Τούρκους “bereketi” χωρίς να
εισπράξει ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ τσακιστό ΕΥΡΩ.
Ίσως οι στενές σχέσεις που διατηρεί με την Τουρκία, όπως διατηρούν και άλλοι στο Νομό Δωδεκανήσου, π.χ. ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκου, να ήταν αυτό τελικά που «βοήθησε» στο να στηθεί το κόλπο καλά, ακριβώς όπως στήθηκε, και δόθηκε σε ΤΟΥΡΚΟΥΣ με ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ το Sea Star της ΤΗΛΟΥ.
Οι «Γκιουλενιστές» και «τρομοκράτες» της Ρόδου, παράνομοι, «φανεροί» και κρυφοί ιδιοκτήτες σήμερα του Καταμαράν Sea Star της Τήλου, κατά τις διασταυρωμένες πληροφορίες, αποφάσισαν να τοποθετήσουν στο “τιμόνι” του ΤΟΥΡΚΟ Καπετάνιο, προφανώς για να είναι έτοιμοι για όλα, εφόσον η σημαία του πλοίου δεν θα είναι Ελληνική, όπως ακριβώς και του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ το νέο σκάφος.
Ο Τούρκος καπετάνιος ονομάζεται Hussein IDIL (ΧΟΥΣΕΙΝ ΙΝΤΙΛ) και μας ήταν «γνωστή προσωπικότητα» στην ΕΥΠ από παλαιότερες δραστηριότητες του. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΝΤΙ300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html