Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΣΟΚ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ !!ΕΚΤΑΦΗ ΚΛΗΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΙΑ ΚΛΗΡΙΚΩΝ-ΠΙΣΤΩΝ!!




Για συγκλονιστικές στιγμές κάνει λόγο η Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωση της, περιγράφοντας τα όσα έζησαν όσοι παρακολούθησαν την εκταφή ενός αγιασμένου κληρικού, του π. Γερβάσιου Παρασκευόπουλου, 50 χρόνια από την κοίμηση του. 
Εκατοντάδες πιστοί με δάκρυα στα μάτια παρακολούθησαν την
τελετή που πραγματοποίησαν τέσσερις αρχιερείς, οι μητροπολίτες Πατρών κ. Χρυσόστομος, Ύδρας κ. Εφραίμ, Κηθύρων κ. Σεραφείμ και Γόρτυνος κ. Ιερεμίας.Εμείς μιλάμε για εικόνες φρίκης και σκοταδισμού!! 

Η άθλια Εβραϊκή αίρεση έχει ρίξει την πατρίδα μας στο Εβραιοχριστιανικό σκοτάδι!!Το καρκίνωμα του χριστιανισμού τρώει την σάρκα της πατρίδας μας εκεί που δημιουργήθηκαν η γνώση και ο πολιτισμός ,Εβραϊκά ανθρωποειδή πραγματοποιούν άθλιες και σκοταδιστικές τελετές!!Αλήθεια αν σε παρόμοιες τελετές οι τελετάρχες δεν φορούσαν ράσα θα μιλούσαμε για σατανικές τελετές!!Ποια η διαφορά με τις σατανικές τελετές!!Δείτε τις φώτο και το βιντεο τα συμπεράσματα δικά σας!! 




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html