Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!! Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΩΝ !!


Προστάτης του όπλου των Διαβιβάσεων ανακηρύχθηκε ΧΑΧΑΧΑ σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου,ΧΑΧΑΧΑ ο Αγιορείτης νέος Άγιος της Εκκλησίας ΤΟΥΣ  Γέροντας Παϊσιος.

Σύμφωνα με το kranos.gr, η απόφαση αυτή ελήφθη από τον Υπουργό, λόγω της ειδικότητας του κόκκινου πράκτορα ως Διαβιβαστή κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, την περίοδο του εμφυλίου πολέμου. 

Έτσι πλέον και το όπλο των Διαβιβάσεων μετά την Αεροπορία Στρατού και το Πυροβολικό, έχει αποκτήσει τον δικό του προστάτη.

Η απόφαση για την ανακήρυξη του »τηλεγραφητή του θεού» ως προστάτη των Διαβιβάσεων, ελήφθη στις 12 Ιουλίου 2017, ημέρα μνήμης του Αγίου.

ΡΩΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ!!
 ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΝΑΙ!! ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΔΟΞΙΑΣ!! 
ΜΕ ΤΗΝ "ΑΘΕΗ"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΌΜΩΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ!! ΕΤΣΙ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html