Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!! ΜΟΥΓΚΑ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ!!



ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - Σαν σήμερα το είπε ο ηγέτης των Ελλήνων Λεωνίδας !!!

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΟΥ 1940!!ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ!!ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΤΙΜΟΥΝ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥΣ!!ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ!!ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ......ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!          

Σαν σήμερα ο Λεωνίδας επικεφαλής των 300 είπε το ιστορικό Μολών Λαβέ. Οι 300 αντιστάθηκαν μέχρι να πέσει και ο τελευταίος, αλλά έμειναν για πάντα στην ιστορία.
Το History Channel παρουσιάζει με λεπτομερή τρόπο -και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας- τη μάχη που έμεινε στην ιστορία. Τη μάχη των Θερμοπυλών!!

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΕΙΨΑΝΑ ΨΕΥΤΟΑΓΙΩΝ!!ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΛΕΩΝΙΔΑ!!!ΑΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html