Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Χρυσαυγίτε είναι αντιρατσιστέ Αδιάσειστα νεότερα στοιχεία το αποδεικνύουν


Η Εκκλησία ευλογεί αντιρατσιστές προσκόπους στην Πάτρα, παρουσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δ.Ελλάδας  Χρ. Ρήγα ο οποίος έχει αθωωθεί από την κατηγορία της δολοφονίας δυο ανθρώπων στο Χαλάνδρι το 2009
Η Εκκλησία ευλογεί αντιρατσιστές προσκόπους στην Πάτρα, παρουσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δ.Ελλάδας Χρ. Ρήγα ο οποίος έχει αθωωθεί από την κατηγορία της δολοφονίας δυο ανθρώπων στο Χαλάνδρι το 2009

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Τρία πρόσφατα περιστατικά αναδεικνύουν τον αντιρατσιστικό χαρακτήρα της
Χ.Α. η οποία δεν πρέπει να συγχέεται με τους Γερμανούς ή τους Ουκρανούς Νεοναζί, που στρέφονται ακόμη και κατά της Αρείας ελληνικής φυλής, της οποίας το ιστορικό φυσικό κάλος εκφράζει, με κλασσικό θα έλεγα τρόπο, η οικογένεια Μιχαλολιάκου.

Α. «Αναστάτωση επικρατεί στη Ρόδο έπειτα από προσπάθειες βεβήλωσης του μουσουλμανικού νεκροταφείου της πόλης, καθώς άγνωστοι έσκισαν το Κοράνι και ταυτόχρονα πέταξαν προκηρύξεις της Χ.Α. στην είσοδο…. ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου, Μουσταφά Σιέχ, τονίζει ότι τέτοιες ενέργειες

Αλβανίς καλλονή, μνηστή του Χρυσαυγίτου ενωμοτάρχου Λούτσας (1900).
Αλβανίς καλλονή, μνηστή του Χρυσαυγίτου ενωμοτάρχου Λούτσας (1900).

δημιουργούν σκηνικό έντασης στο νησί. «Εάν το μάθουν οι Πακιστανοί που είναι και φανατικοί μουσουλμάνοι θα λιντσάρουν τους Χρυσαυγίτες» σημείωσε με νόημα στην «Ροδιακή» (24.2). Όμως η Χ.Α. Ρόδου δήλωσε:  «…Η Τ.Ο. Ρόδου δηλώνει επίσημα ότι ουδεμία σχέση έχει με την παραπάνω ενέργεια και καταδικάζει το γεγονός. Σας ενημερώνουμε ότι το μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου αποτελεί για μας πολιτιστική κληρονομιά. Επίσης έχουμε να σας δηλώσουμε η Χ.Α. δεν κάνει θρησκευτικό διαχωρισμό μεταξύ των Ελλήνων πολιτών και ότι υποστηρικτές του κινήματος μας είναι αρκετοί Έλληνες πατριώτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα».

Β. Από την τρέχουσα δίκη του τροχαίου ατυχήματος του Πακιστανού ποδηλάτη Σαχτζάτ Λουκμάν, που προκάλεσε με την επιθετική συμπεριφορά του τη νόμιμη άμυνα ενός συλλέκτου προκηρύξεων της Χ.Α. και ενός φίλου του που έκαναν το μεταμεσονύκτιο περίπατο τους, οπλισμένοι με νυχοκόπτες: «Ο Λιακόπουλος υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει κανένα απολύτως θέμα (sic) ‘με τους ξένους’ και προς επίρρωση της θέσης του ανέφερε πως η αρραβωνιαστικιά του είναι μετανάστρια από την Αλβανία. Είπε επίσης ότι δεν ασπάζεται τις αρχές της Χ.Α. και ότι είχε στο σπίτι φυλλάδια του κόμματος, που τα μοίραζαν στην πλατεία και τα πήρε γιατί του άρεσαν».

Γ. Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή, και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ, επέβαλε το Δ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ που υποχρέωσε δύο Αφρικανούς επιβάτες να αποβιβαστούν επειδή, όπως υποστήριξε, δεν είχαν εισιτήριο. Ο οδηγός κρίθηκε ένοχος για άρνηση παροχής υπηρεσίας για λόγους ρατσιστικής συμπεριφοράς. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, τον περασμένο Απρίλιο, ύστερα από σχετική αναφορά δικηγόρων. Μάλιστα όπως κατήγγειλαν, ο οδηγός τα έβαλε και με άλλους επιβάτες που αντέδρασαν στην κίνησή του. «Ναι ρε! Είμαι Χρυσαυγίτης, τρέχει κάτι;» φέρεται να είπε ο οδηγός σύμφωνα με την έγγραφη καταγγελία σε βάρος του. Τελικά ο οδηγός του ΟΑΣΘ «για να

Άθλιοι ρατσιστέ-σεξιστέ, κατά της κόρης του Φύρερ
Άθλιοι ρατσιστέ-σεξιστέ, κατά της κόρης του Φύρερ

αποδείξει τα αντιρατσιστικά του αισθήματα έφερε μάρτυρα υπεράσπισης έναν άλλο Αφρικανό, παρουσιάζοντάς τον ως ‘παιδικό φίλο’». (‘Εφημερίδα των Συντακτών’, 25/2).

«Έλληνες πατριώτες Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα», μουσουλμανικά νεκροταφεία που είναι «πολιτιστική μας κληρονομιά», «Αλβανίδες αρραβωνιαστικές», «Αφρικανοί παιδικοί φίλοι», φως φανάρι, η Χ.Α. κολυμπάει στον αντιρατσισμό στην ανεξιθρησκεία και στο διεθνισμό. Άλλωστε o Aλβανός Σταυροφόρος Χρυσαυγίτης τραμπούκος Roberto Haidi,  ο Κουτσόβλαχος βουλευτής Ακαρνανίας Barba Roussi με τη Μεξικάνα σύζυγο, οι Βορειοηπειρώτε υπάλληλοι του porno φορολογικού παράδεισου Hotel New Dream της Ζαρούλια, οι Πακιστανοί υπάλληλοι του Αρβανίτη βουλευτή της Χ.Α. («αλλά όχι και μέλους της») Bucura, που μαθαινε πακιστανικά για χάρη τους και οι Αλβανοί υπάλληλοι του Γερμενή (Καιάδα), αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της αληθείας. Μόνο στην Εκκλησία της Ελλάδος της οποίας ιερείς και επίσκοποι φέρονται πως έχουν συνάψει ερωτικές σχέσεις με μετανάστες συναντάμε τόσο τολμηρό και ενεργητικό αντιρατσισμό. Προσωπικά δεν ξέρω ούτε έναν Έλληνα να έχει αρραβωνιαστεί Αλβανίδα ή να έχει Αφρικανό παιδικό φίλο και υποψιάζομαι ότι όλος ο κύκλος των συγγενών, φίλων και γνωστών μου είναι ρατσιστές της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Yστερόγραφα:

Διαμαρτυρηθείτε για τις συνεχείς ρατσιστικές επιθέσεις κατά της Χ.Α.:
1. Αμερικανοί νεοναζί αμφισβητούν την ένταξη του Κασιδιάρη στη Λευκή φυλή
2. Πακιστανός Ροκ-σταρ, σωσίας του Φύρερ!
3. Ρατσιστικέ-σεξιστικέ επιθέσεις σε (αρχαιοελληνικής κατατομής) κόρη προφυλακισμένου Χρυσαβγίτου.
4. Διασπορά ψευδών ειδήσεων για δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος του Φύρερ:
«Συνελήφθη σε ‘σκούπα’ της ΕΛΑΣ ο Ν. Μιχαλολιάκος….. λόγω των φυσικών χαρακτηριστικών και ιδιαίτερα της εξαιρετικά σκουρόχρωμης επιδερμίδας του …».

5. Ρατσιστικό βίδεο κατά λαϊκού νέου Χροισαβγείτου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html