Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Θα μας φάει το θηρίο 666 ή θα το φάμε με κο-κο που πάει με όλα;





Θα μας φάει το θηρίο 666 ή θα το φάμε με κο-κο που πάει με όλα;
H εκκλησία μιλεί εδώ και αιώνες για τον αριθμό του θηρίου (περιμένουν μαύρο φίδι να μας φάει) το “666″. Ας αναλύσουμε αυτόν τον αριθμό . τον γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας. Γνώριζαν πως αυτός είναι ο αριθμός του ΑΝΘΡΩΠΟΥ . Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια
απλή και μεγάλη αλήθεια που πάντοτε ήταν μπροστά μας: τον άνθρακα και ειδικά τον άνθρακα 12. Βασικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας κατά 99%, είναι ο άνθρακας 12 που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ). Αυτός είναι λοιπόν ο αριθμός του περίφημου θηρίου που θα μας κάνει μια χαψιά……. Μαζί με το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.
Τώρα όμως το 666 γίνεται 667!Θα με ρωτήσετε πως γίνεται αυτό ή θα πείτε βλακείες λέω αν και έγραψα νομίζω αρκετά για να σας πείσω ότι λέω και σοβαρά πράγματα. Ο άνθρακας12 (το 666) υπό συγκεκριμένες συνθήκες , μετουσιώνεται σε άνθρακα7 (ή να πω “667″ αφού διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνια), που η δομή του σχηματικά ομοιάζει με το “άνθος της ζωής” ή τον εξαπέταλο λωτό… ή τα ανάστροφα “εψιλον”… Σας βάζω λιγάκι στα σοκάκια της αλχημείας η αλήθεια, αλλά καλό είναι μιας και έτσι θα γίνει κατανοητό πως ουδέποτε το 666 ήταν ο “εξ´απόδώ”, αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία… την οποία για “´χαρη” των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν “κοιμησμένους”… Στην ουσία εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη πάντρεμα επιστήμης και μεταφυσικής… Ο ήλιος είναι αυτός που προκαλεί μετάλλαξη του άνθαρκα 12 σε άνθρακα 7. Το ανακάλυψαν αυτό οι νομπελίστες . δεν ξέρω αγγλικά και βαριέμαι να κάνω μετάφραση . οποίος ξέρει την γράφει αν θέλει . (The Sun is changing the rate of radioactive decay, and breaking the rules of chemistry και Strange Case of Solar Flares and Radioactive Elements). Η μετατροπή του “άνθρακα12″ σε “άνθαρκα7″, είναι η αφύπνηση της αθρώπινης συνείδησης. Θα μάθουμε πολλά μυστικά. Μέχρι εδώ . μπορεί να γράψω άλλη φορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html