Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!Η "ΕΛΛΑΔΑ" ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΣΑΡΙΑ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!



Η 65χρονη Σατιτζέχ Μόλα Σάλι, μουσουλμάνα της Κομοτηνής, είναι η πρώτη Ευρωπαία πολίτης που προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της Σαρία, του άγραφου Ιερού Νόμου του Ισλάμ. Πρωτίστως, δεν είχε δικαιωθεί από τον Άρειο Πάγο, στον οποίο είχε
προσφύγει.
Όταν ο άντρας της πέθανε το 2008, οι συγγενείς του προσέφυγαν στο τοπικό τους Ιεροδικείο και πέτυχαν με μια απόφαση τ
...ου μουφτή, να πάρουν μέρος της κληρονομιάς που της είχε αφήσει ο συζυγός της.
Γεγονός που δεν συνέβη σε μια μουσουλμανική χώρα, αλλά στην Ελλάδα, το μοναδικό ευρωπαϊκό κράτος στο οποίο εφαρμόζεται για τους πολίτες της ο Ιερός Νόμος του Ισλάμ μέσω των Ιεροδικείων.
Αυτό το νομοθετικό απολίθωμα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα, βασίζεται στις δεσμεύσεις της Ελλάδας από τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 – ή μάλλον στην ερμηνεία τους από την ελληνική δικαιοσύνη-, που καθόριζε ότι μετά τη μαζική ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, θα εξακολουθούσαν να προστατεύονται τα έθιμα που καθορίζουν τον τρόπο ζωής της μουσουλμανικής μειονότητας που έμεινε στη Θράκη. Στην Τουρκία πάντως, η Σαρία έχει καταργηθεί από το 1926.
Στη Βρετανία, μια Ευρωπαϊκή χώρα όπου υπάρχουν 100 ιεροδικεία το κράτος δεν αναγνωρίζει τις αποφάσεις τους.
Η Ελλάδα όχι μόνο αναγνωρίζει τις αποφάσεις των ιεροδικείων, αλλά τις καθαρογράφει και στα ελληνικά, ως αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης.
https://www.facebook.com/euaim?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html