Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΠΑΪΣΙΟΣ:Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ!!ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!!!BINTEO

alt
«Παΐσιος, όνομα φερόμενο εκ της Εκκλησίας»Τώρα άγιος!!!
Ξεκίνησε ως μοναχός εις το Άγιο Όρος, μυημένος εις τα μυστήρια του τάγματος « Ναϊτών» ή αλλιώς «Opus Dei», που
στην Ελλάδα έχει κύρια έδρα το Άγιο Όρος. Αργότερον
μετετέθη εις την Αρχιεπισκοπή Κύπρου.
Το κτίριο των «Ναϊτών» βρίσκεται και σε άλλη τοποθεσία, στο Σταυροβούνι. Λειτουργεί
δε, ένα πολύ μικρό μέρος για το κοινό, εις το οποίο επιτρέπονται μόνο άντρες.
Ο Παΐσιος μετά λίγων χρόνων, από τη μονή Κύκκου εισήλθε στη μονή Σταυροβουνίου. Μετά πολλών χρόνων και εις σχετικά μεγάλη ηλικία, αφορίστηκε και εκδιώχθηκε από τη μονή και από την ίδια την Εκκλησία, ως αιρετικός.
Η Εκκλησία έθεσε ως κύριο λόγο για αυτή την πράξη της, το ότι ο Παΐσιος τελούσε σατανικές τελετές, όπως δε, μαρτυρούσε μυστικά που αφορούσαν τα ευαγγέλια της Εκκλησίας, μα και τελετές όπου μόνο εις ιερούς ναούς της Εκκλησίας τελούνται. Βάσει όλων αυτών, ο Παΐσιος εξορίστηκε από την Κύπρο και κατέφυγε στην Ελλάδα, όπου ζούσε ως ερημίτης. Πριν το θάνατό του λέγεται πως είχε τρελαθεί.
Ο Παΐσιος ουδέποτε έγραψε κάτι. Υπάρχουν όμως αρκετές μαρτυρίες πως όντως, στην αρχή ασκούσε τελετές της Εκκλησίας, και μετά αυτών σατανικές τελετές. Ερωτηθείς εκ του δικαστηρίου της Εκκλησίας εις Κύπρο, γιατί ασκούσε μαύρη μαγεία, απάντησε πως δεν έκανε τίποτα άλλο από το να ασκεί τελετές της Εκκλησίας βάσει των ευαγγελίων αυτής, όπως κάνει και η ίδια η Εκκλησία.
Λόγω του ότι το θέμα Παΐσιος έγινε ευρέως γνωστό στο κόσμο και ίσως να εξέθετε σοβαρά την Εκκλησία, θέλησαν να δημιουργήσουν έναν άλλο νέο και διαφορετικό Παΐσιο, ο οποίος θα ήτο ευπρεπής και άγιος της Εκκλησίας. Και φυσικά αυτό έπραξαν. Μέσα από διανομή φυλλαδίων και βιβλίων, ο αφορισμένος και εκδιωγμένος από την Εκκλησία σατανιστής Παΐσιος, έγινε ο «Γέροντας Σοφός Παΐσιος, Άγιος άνθρωπος της Εκκλησίας».
Η χρησιμοποίηση του «Παΐσιου» από την Εκκλησία έγινε με καλό σχεδιασμό και με έντεχνο τρόπο, ξεκινώντας από έκδοση φυλλαδίων ως και έκδοση βιβλίων, χρησιμοποιώντας άβουλους μιαρούς ανθέλληνες ( Λιακόπουλο, Α. Γεωργιάδη, κ.α. ) και άτομα μασονικών στοών που συνεργάζονται στενά με την Ναΐτικη (μασονική) στοά της Εκκλησίας, με το αζημίωτο φυσικά. Πλήρως διαδεδομένο εις τους Έλληνες είναι το βιβλίο «Προφητείες Γέροντα Παΐσιου». Λέτε αυτός ο σατανιστής και αφορισμένος από την Εκκλησία να ήτο προφήτης; Κάθε άλλο παρά προφήτης ήταν. Ο ψευτοεπονομαζόμενος «Παΐσιος» είχε υποπέσει σε μέγα λάθος, που δεν ήτο άλλο από το να μαρτυρήσει, εκτός των σατανικών τελετών που ετελούντο από την Εκκλησία, και διάφορα σκοτεινά σχέδια αυτής όπως:
α) Τα σχέδια του τάγματος «Ναϊτών» ή αλλιώς Εκκλησία. Ο αφορισμένος και σατανιστής κατά την Εκκλησία Παϊσιος, με την παρουσία του εις το κοινωνικό σύνολο, αλλά και σε συζητήσεις που διεξήγαγε με πολίτες, μαρτυρούσε τι έπραττε και τι πράττει η Εκκλησία. Όλες οι μαρτυρίες ήτο γύρω από ξεπουλήματα της Ελλάδος, για κερδοσκοπίες, για συνεργασίες με Εβραίους και Τούρκους, κ.α. Συνήθιζε να τους αποκαλεί δαίμονες, τάγματα του σατανά και του διαβόλου.
 
Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΜΑΡΤΖΟΥΧΟΣ
ΜΙΛΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ π. ΠΑΙΣΙΟ!!!


http://oparadeisos.files.wordpress.com/2010/12/45.jpg      
Ακολουθεί απόσπασμα της επιστολής των κληρικών και λαικών της Μητροπόλεως Πρέβεζας που αναφέρεται στον Πανοσιολογιότατο πρωτοσύγκελο κ. Θεοδόσιο. 

Ο π. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΜΑΡΤΖΟΥΧΟΣ: "Ο π. ΠΑΙΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ"!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html