Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ: ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ




Αγαπητοί φίλοι, η Εναλλακτική Δράση στηρίζει την Organo Gold, μια εταιρεία η οποία έφερε στην Ελλάδα το διάσημο από την αρχαιότητα Γανόδερμα.
Σας παραθέτουμε παρακάτω κάποια από τα στοιχεία που μας παρουσίασε η Organo Gold και μας έπεισαν...

*Στο τέλος του κειμένου που ακολουθεί, θα βρείτε στοιχεία για τον τρόπο που μπορείτε να το προμηθευτείτε.

Το Γανόδερμα (Ganoderma lucidum) είναι λευκός βασιδιομύκητας (basidiomycete macrofungus), που ανήκει στην οικογένεια μυκήτων Polyporacea. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως ως «το μανιτάρι
της αθανασίας» στην Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα και άλλες ασιατικές χώρες εδώ και 2000 χρόνια.


To Ganoderma Lucidum είναι ένα κόκκινο μανιτάρι που είναι γνωστό ως «ο βασιλιάς των βοτάνων». Στην καντονέζικη γλώσσα, το όνομα για μια μορφή αυτού του μανιταριού είναι Lingzhi ή Reishi. Κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην Ασία, όπου έχει χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό μανιτάρι στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για περισσότερα από 4.000 χρόνια.


Το επιστημονικό όνομα "Ganoderma" προέρχεται από την αρχαία ελληνική γλώσσα και σημαίνει "φωτεινό λαμπερό δέρμα". Η λέξη "Lingzhi", στα κινέζικα, σημαίνει «βότανο της πνευματικής δράσης» και έχει επίσης περιγραφεί ως «μανιτάρι της αθανασίας». Η σύγχρονη επιστήμη έδωσε τη δυνατότητα να συμπεριλάβει αυτό το υγιές βότανο σε πολλά προϊόντα, όπως κάψουλες, ροφήματα, και σαπούνι.


Μερικά από τα οφέλη του Ganoderma Lucidum


To Ganoderma Lucidum χρησιμοποιείται για αιώνες στην Κίνα για τα οφέλη της υγείας. Καλλιεργημένο στην άγρια φύση, το Ganoderma είναι ένα ασφαλές και φυσικό εκχύλισμα που προστίθεται στον καφέ μας και σε άλλα προϊόντα στα οποία έχει παρατηρηθεί ότι βοηθά στη θεραπεία ασθενειών, αϋπνίας και κατάθλιψης.

Άλλα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

Υποστηρίζει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να είναι σε καλύτερη κατάσταση για την καταπολέμηση των ιών και των βακτηρίων
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
Μειώνει την υψηλή πίεση του αίματος
Οξυγονώνει το σώμα
Διεγείρει το συκώτι
Ανακουφίζει προβλήματα στους πνεύμονες
Ενισχύει την αντοχή
Αυξάνει το επίπεδο των αντιοξειδωτικών στο σώμα που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες
Είναι φυσικό αντιφλεγμονώδες
Μετριάζει τις παρενέργειες της καφεΐνης

Πως μπορώ να παίρνω καθημερινά αυτόν τον θησαυρό της γής;

Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεπεράσει κάποιος την αδράνεια της συνήθειας. Όλοι έχουμε ξεχασμένα στο ντουλάπι μας μπουκαλάκια με διάφορα σκευάσματα που κάνουν καλό στην υγεία.

Γνωρίζουμε επίσης ότι μια βαθιά ριζωμένη συνήθεια είναι η συνήθεια του καφέ. Το πρόβλημα είναι ότι ο καφές είναι διάσημος για τις αρνητικές του παρενέργειες λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε καφεΐνη. Τώρα όμως, η OrganoGold μας δίνει την ευκαιρία να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα για την υγεία μας, Ganoderma Lucidum, με έναν απολαυστικό καφέ α' ποιότητας Gourmet με ταυτόχρονο περιορισμό των παρενεργειών της καφεΐνης.

Αν προμάτε το τσάι ή την σοκολάτα, η OrganoGold προσφέρει πιστοποιημένο βιολογικό τσάι καθώς και νόστιμο ζεστό ή κρύο ρόφημα σοκολάτας, ενισχυμένα με τις μαγικές ιδιότητες του Ganoderma Lucidum. Έτσι, επιτυγχάνετε, το σώμα σας να μπορεί να καρπωθεί τα οφέλη του θησαυρού της γης χωρίς δραστικές αλλαγές στις συνήθειές σας.


Μα είναι όλα αυτά αληθινά; Πως μπορώ να τα πιστέψω;

Υπάρχουν εκατομμύρια αναφορές για το γανόδερμα στο internet, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται εκατοντάδες έγκυρες μελέτες δημοσιευμένες σε επίσημα ιατρικά site (δείτε για παράδειγμα αυτή τη σελίδα: www.PubMed.com), χιλιάδες άρθρα από επώνυμους γιατρούς, διατροφολόγους κλπ.


Ο συνηθισμένος καφές έχει παρενέργειες.

Γνωρίζατε ότι η συνήθεια του καφέ ...


Δίνει περίπου 150-200mg καφεΐνης ανά φλιτζάνι.
Η καφεΐνη διεγείρει την όρεξη που μπορεί να αμφισβητήσει τα προγράμματα απώλειας βάρους.
Η καφεΐνη συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνοντας τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα μέχρι και 30%.
Η καφεΐνη διεγείρει τα αυξημένα επίπεδα της κορτιζόλης που συμβάλλουν στην αρθρίτιδα, παχυσαρκία, διαβήτη και κατάθλιψη.
Η καφεΐνη αυξάνει την παραγωγή ινσουλίνης στο αίμα δημιουργώντας ανάγκη για ζάχαρη.
Η καφεΐνη αφυδατώνει το σώμα, όπου το σώμα χάνει ένα φλιτζάνι νερό για κάθε φλυτζάνι του καφέ που καταναλώνονται.
Τα συμπτώματα της αφυδάτωσης περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, πόνο των μυών και των αρθρώσεων, δυσκοιλιότητα, καούρα και εξανθήματα.
Η καφεΐνη έχει υψηλή οξύτητα, προκαλώντας μια ανισορροπία του pH στο σώμα.
Μετά από ένα μόλις φλυτζάνι καφέ, λόγω της καφεΐνης χρειάζονται 16 με 18 ποτήρια νερό για να επανέλθει το pH στα φυσιολογικά του επίπεδα.
Το μυστικό για την υγεία είναι να διατηρηθεί μια ισορροπία του pH σας, καθώς το όξινο περιβάλλον είναι λιμάνι για τις ασθένειες.



Μπορείτε να δείτε τις επιπτώσεις που έχουν όσοι πίνουν τακτικά καφέ και μαύρο τσάι έχει στο σώμα τους

Μπορεί κανείς να καταπολεμήσει αυτά τα αποτελέσματα με καθημερινή κατανάλωση καφέ με εκχύλισμα Ganoderma


Επιλέγοντας αντί του κοινού καφέ, ένα ασφαλέστερο, υγιεινότερο και πιο θρεπτικο ρόφημα καφέ με Ganoderma Lucidum, τσάι ή ζεστή σοκολάτα, λόγω ακριβώς της ύπαρξης του εκχυλίσματος του Ganoderma Lucidum δίνεται η δυνατότητα βελτίωσης των λειτουργιών του ανοσοποιητικού συστήματος τόσο σε ενήλικες όσο και παιδιά. Αν κάνετε την έρευνά σας σχετικά με Ganoderma σε Google και σε www.PubMed.gov , που ειναι μια υπηρεσία της αμερικανικής Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ιατρικής και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, θα διαπιστώσετε τα ακόλουθα.

Α) Το μανιτάρι Lucidum Ganoderma (επίσης γνωστό ως Reishi στην Ιαπωνία και Lingzhi στην Κίνα), βοηθά το σώμα να αντιδράσει σε πολλούς τύπους καταπόνησης, όπως τραυματισμό, στέρηση ύπνου, υψηλό πυρετό, έκθεση σε τοξίνες, ψυχολογικό στρες, λοίμωξη, ή ακτινοβολία. Το Ganoderma Lucidum βοηθά τον οργανισμό να επιστρέψει σε μια φυσιολογική και ισορροπημένη κατάσταση μετά από ασθένεια.

Β) Το Ganoderma ενεργεί ως ρυθμιστής του ανοσοποιητικού συστήματος και το διευκολύνει στην εκτέλεση του κύριου σκοπού του που είναι να ανιχνεύσει παθογόνα μικρόβια, όπως βακτήρια και άλλους ιούς που προσβάλλουν το σώμα.
Γ) Σε ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα μπορούν να αναπτυχθούν ιοί, παράσιτα, βακτήρια και μύκητες που προκαλούν ασθένειες. Η επανειλημμένη χρήση κοινών αντιβιοτικών, αντι-ιικών παραγοντων, και αντιμυκητιασικών φαρμάκων μπορούν να προκαλέσουν τα μικρόβια να αναπτύξουν ανθεκτικότητα στα φάρμακα. Η κατανάλωση Ganoderma μπορεί να εξαλείψει αυτά τα προβλήματα. Το Ganoderma κερδίζει τη δημοτικότητα μεταξύ πολλών ως συμπλήρωμα στην καταπολέμηση των δυσάρεστων παρενεργειών της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας που συνδέεται με τη θεραπεία του καρκίνου.
Δ) Το κόκκινο μανιτάρι Ganoderma έχει εξαιρετικές anti-stress ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της μνήμης, τη μείωση της έντασης και να οξύνουν τη συγκέντρωσή σας. Αυτή η ιδιότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη θεραπεία των εκφυλιστικών ασθενειών όπως η νόσος Αλτσχάιμερ και της άνοιας που προσβάλλει τους ηλικιωμένους. Το Ganoderma έχει εδώ και πολλούς αιώνες αυτά τα αποτελέσματα. Έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 4000 χρόνια στην κινεζική και την ιαπωνική παραδοσιακή ιατρική.
E) Έχοντας υψηλή θέση στην ανατολική παραδοσιακή ιατρική για τα οφέλη στην υγεία και ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες, το Ganoderma έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για πολλούς τύπους χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ηπατοπάθειών, διαβήτη τύπου ΙΙ, νευρασθένειας, υπέρτασης και του καρκίνου.

Ζ) Η δικαιωματική κατανάλωση στο παρελθόν μόνο από τους Κινέζους αυτοκράτορες, είχε σαν αποτέλεσμα, η δυτική ιατρική να αγνοεί μέχρι σήμερα το βότανο θαύμα. Μερικά από τα πολλά οφέλη για την υγεία που προσφέρει το Ganoderma στο σώμα είναι οι αντιοξειδωτικές ιδιότητές του, τα θετικά αποτελέσματα για το κυκλοφορικό σύστημα και την αναπνευστική οδό. Το Ganoderma έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης, στη μείωση των συμπτωμάτων της βρογχίτιδας, του άσθματος και άλλων προβλημάτων στους πνεύμονες.
Η) Το κόκκινο μανιτάρι Ganoderma έχει περισσότερα από 200 ενεργά στοιχεία γνωστά για τη βελτίωση της υγείας και θεωρείται μια θρεπτική συμπλήρωση σύμφωνα με την FDA αλλά και άλλων κρατικών οργανισμών τροφίμων και φαρμάκων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θ) Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του Ganoderma Lucidum, είναι επίσης, γνωστό ότι παρέχουν πολλά άλλα οφέλη, όπως :

Εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τη λειτουργία του παγκρέατος.
Προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από την εκφύλιση
Βελτιώνει την υφή του δέρματος
Μειώνει τις επιπτώσεις της γήρανσης
Αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα
Αυξάνει τον μεταβολισμό
Αναστέλλει και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες
Βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος
Βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία
Μειώνει την κούραση και βελτιώνει τον ύπνο
Βελτιώνει το πεπτικό σύστημα
Ανακουφίζει τη συμφόρηση των πνευμόνων καθώς και από άλλα αναπνευστικά προβλήματα
Αναζωογονεί τους ιστούς και τα κύτταρα του σώματος
Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης
Παρέχει ενέργεια και σθένος
Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους
Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας
Μειώνει τα συμπτώματα του άσθματος και της βρογχίτιδας
Αναζωογονεί και οξυγονώνει τον οργανισμό
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Αυξάνει την πνευματική δυνατότητα και την διαύγεια
Μειώνει την υψηλή πίεση του αίματος
Ενισχύει αποτελεσματικά την επούλωση πληγών του δέρματος, ελκών στο στόμα, αιμορραγίας, τσιμπημάτων από έντομα καθώς και μειώνει την επίδραση της ψωρίασης.


Τεκμηρίωση! Γιατί οι αποδείξεις μετρούν.

Ήδη έχετε ακούσει πολλά για το ganoderma lucidum και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Είναι σημαντικό για εμάς σ' αυτό το σημείο να παραθέσουμε ένα μέρος της τεράστιας τεκμηρίωσης που αποδεικνύει τις ιδιότητες του βοτάνου. Θα παραθέσουμε ενδεικτικές σελίδες από το Google αλλά και από το PubMed που είναι μια αναγνωρισμένη παγκόσμια ιατρική βιβλιοθήκη στην οποία φιλοξενούνται έγκυρες μελέτες και ιατρικές πληροφορίες. Από εδώ και κάτω δεν πρόκειται να πούμε ούτε μια λέξη για να επιβεβαιώσουμε. Πάρτε τις δικές σας επιβεβαιώσεις από το παρακάτω υλικό.
Google

Θεραπευτική επίδραση Σελίδες στα Ελληνικά Σελίδες στα Αγγλικά
Διαβήτης Αναζήτηση Search
Καρκίνος Αναζήτηση Search
Καρκίνος στο συκώτι Αναζήτηση Search
Καρκίνος του μαστού Αναζήτηση Search
Καρκίνος του προστάτη Αναζήτηση Search
Έμφραγμα Αναζήτηση Search
Καρδιακές παθήσεις Αναζήτηση Search
Υψηλή αρτηριακή πίεση Αναζήτηση Search
Χοληστερόλη Αναζήτηση Search
Αρθρίτιδα Αναζήτηση Search
Ακμή Αναζήτηση Search
Παλινδρόμηση οξέος Αναζήτηση Search
Ινομυαλγία Αναζήτηση Search
Σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας Αναζήτηση Search
Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής Αναζήτηση Search
Υπογονιμότητα Αναζήτηση Search
Απώλεια βάρους Αναζήτηση Search
Ανοσοποιητικό σύστημα Αναζήτηση Search

Λοιπά άρθρα και μελέτες τρίτων σχετικά με την ισχύ και την αποτελεσματικότητα του Ganoderma Lucidum
PUB MED - Το Ganoderma αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του καρκίνου του μαστού
PUB MED - Το Ganoderma Lucidum 
PUB MED - Το μανητάρι Ganoderma 
PUB MED - Reishi Μανιτάρι 
MD Web - Καρκίνος του προστάτη 
MD Web - Συμπληρώματα διατροφής για τον Καρκίνο
Sloan Kettering
Ganoderma Lucidum - άρθρο για τον καρκίνο
Άρθρο από το Cancer Research Institute
International Journal of Medicinal Mushrooms
Cancure.org - Cancure
Canited International
Wikipedia - Lingzhi Reishi
SAGE Journals
Informaworld
City of Hope: «ένα καταπληκτικό μανιτάρι"
Μανιτάρια για το ανοσοποιητικό σύστημα
Adaptogens.org - Reishi


Τι είναι το γανόδερμα
Ganoderma Lucidum

Το Ganoderma Lucidum είναι ένα είδος μανιταριού που αναπτύσσεται στο δάσος και είναι γνωστό και ως κόκκινο Reishi. Αυτά τα μανιτάρια έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ασία για περισσότερο από 5.000 χρόνια και ήταν περιζήτητα από τους Κινέζους αυτοκράτορες για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Αν και υπάρχουν περισσότερα από 2.000 γνωστά είδη του Reishi, μόνο έξι είδη έχουν μελετηθεί με την μεγαλύτερη λεπτομέρεια και έχουν αποκαλυφθεί τα οφέλη για την υγεία - κόκκινο, μαύρο, μπλε, άσπρο, κίτρινο και πορφυρό Reishi. Το κόκκινο Reishi έχει αποδειχθεί ότι είναι η πιο αποτελεσματική ποικιλία στη βελτίωση της συνολικής υγείας του ατόμου με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, πολλών σωματικών λειτουργιών, καθώς και ζωτικών οργάνων. Τα κόκκινα μανιτάρια Reishi κατά κύριο λόγο αποτελούνται από σύνθετους υδατάνθρακες που ονομάζονται πολυσακχαρίτες, triterpeniods, πρωτεΐνες και αμινοξέα. Μελέτες δείχνουν ότι αυτοί οι πολυσακχαρίτες, είναι το πιο ενεργό στοιχείο που υπάρχει στα ερυθρά Reishi, που είναι υπεύθυνο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Επιπλέον, περιέχονται γανοδερικά οξέα στο κόκκινο Reishi τα οποία έχει αποδειχθεί επίσης ότι βοηθούν στην ανακούφιση μια σειράς κοινών αλλεργιών μέσω της αναστολής των χημικών μεσολαβητών της φλεγμονής, συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης ισταμίνης Εκτός από την εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε πολυσακχαρίτες, κανένα αποκλειστικό ή μοναδικό συστατικό δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί στο κόκκινο Reishi που να μπορεί να πιστωθεί τις αξεπέραστες ικανότητες του μανιταριού για την ενίσχυση της υγείας. Είναι πιο πιθανό ότι η δραστικότητα του μανιταριού έγκειται στο συνδυασμό των χημικών συστατικών του - μια φυσική απεικόνιση της ιδέας ότι "το σύνολο υπερβαίνει το άθροισμα των μερών του».

Η OrganoGold προσφέρει μόνο την υψηλότερη, πιο ισχυρή και πιο αγνή ποιότητα του στελέχους του κόκκινου Reishi του Ganoderma. Τα μανιτάρια Ganoderma της OrganoGold μπορούν να βρεθούν ψηλά στο κινεζικό βουνό Wuyi όπου παρθένα τροπικά δάση γύρω από την περιοχή προσφέρουν δωρεάν το ιδανικό περιβάλλον για την καλλιέργεια.



Οι θεραπευτικές ιδιότητες του κόκκινου Reishi μετά από σειρά μελετών κερδίζουν σε αξιοπιστία. Ένα σημαντικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι η Βασιλική Ιατρική Εταιρεία το έχει χαρακτηρίσει ώς ένα "προσαρμογόνο βότανο" - ένα βότανο δηλαδή που προσαρμόζει αυτόματα τη δράση του στις ανάγκες του σώματός μας. Έτσι μπορεί να βοηθήσει το σώμα να προσαρμοστεί σε καταπονήσεις διαφόρων ειδών: Τέτοιες είναι οι καταπονήσεις λόγω άγχους, θερμοκρασίας, τραυματισμού, αϋπνίας, έκθεση σε τοξίνες, ακτινοβολία, μόλυνση, ή ψυχολογικό στρες. Όπως όλα τα προσαρμογόνα βότανα, το κόκκινο Reishi προσφέρει τις ιδιότητές του χωρίς να προκαλεί παρενέργειες με τακτική κατανάλωση. Είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση μια ευρείας ποικιλίας ασθενειών. Έτσι βοηθά τον οργανισμό να επιστρέψει ταχύτατα σε μια φυσιολογική και ισορροπημένη κατάσταση. Χάρη στη σύγχρονη επιστήμη και με αξιοποίηση τεχνολογίας αιχμής, έχουμε δημιουργήσει 100 τοις εκατό πιστοποιημένο βιολογικά Ganoderma Lucidum για να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα προϊόντα της OrganoGold.

Μπορεί το σπίτι του Ganoderma να είναι η Κίνα, αλλά χάρη στην OrganoGold και στην αυξανόμενη παγκόσμια ομάδα συνεργατών μας, τα οφέλη και η ιστορία του εξαπλώνονται τώρα στον υπόλοιπο κόσμο!



Το Ganoderma μπορεί επίσης να εξαλείψει τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας μέσω της πρόσληψης των διαφόρων δυτικών φαρμάκων, αντιβιοτικών, παυσίπονων και αντιφλεγμονωδών φαρμάκων. Επιτυγχάνει έτσι μια ισχυρή επίδραση αποτοξίνωσης για να διατηρήσει την ισορροπία του σώματός σας.

Σε αυτό στον σύγχρονο κόσμο με τον γρήγορο ρυθμό, οι άνθρωποι υποβάλλονται σε εκτεταμένες πιέσεις με αποτέλεσμα την ένταση, αϋπνία, ίλιγγο, κόπωση και απώλεια της όρεξης.

Το οργανικό γερμάνιο που περιέχεται στο Ganoderma βοηθά ώστε να ενισχυθεί η ικανότητα της ροής του αίματος στη μεταφορά οξυγόνου κατά περισσότερο από 1,5 φορές.Επίσης, αυξάνει το ποσοστό μεταβολισμού σας και επιβραδύνει τη γήρανση σας.

Σύμφωνα με την έρευνα από τους Ιάπωνες γιατρούς, η συγκέντρωση οργανικού γερμανίου στο Ganoderma είναι περίπου 800 έως 2000 ppm (μέρη ανά εκατομμύριο), η οποία είναι 4 έως 6 φορές υψηλότερη από του Ginseng.
Πρόληψη

Η κατανάλωση Ganoderma λειτουργεί προληπτικά κατά ορισμένων ασθενειών, όπως ο διαβήτης, παθήσεις του πνεύμονα, καρδιακές παθήσεις, ακόμη και καρκίνο.
Ψυχική Υγεία

Στοιχεία στον καφέ με Ganoderma μπορούν να ενισχύσουν τη ροή του οξυγόνου στο σώμα, το οποίο μπορεί να αυξήσει την ενέργεια, σφρίγος και να μειώσει την πίεση, χωρίς τις παρενέργειες της καφεΐνης. Αυτό ενισχύει τα συναισθήματα της ευημερίας και ευεξίας, η οποία μπορεί να έχει θετική επίδραση στα προβλήματα ψυχικής υγείας και την κατάθλιψη.
Εκφυλιστικές ασθένειες

Το Ganoderma έχει ιδιότητες που βελτιώνουν τη μνήμη, μειώνουν την ένταση και οξύνουν τη συγκέντρωση. Πολλές από τις ιδιότητές του χρησιμοποιούνται στη θεραπεία των εκφυλιστικών ασθενειών όπως η νόσος Αλτσχάιμερ και η άνοια.
Καλλυντικό

Το Ganoderma χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για να διορθώσει τις ατέλειες στο πρόσωπο, όπως η ακμή, ουλές και οι γραμμές, και την αποκατάσταση των ζημιών από τον ήλιο. Καταναλώνοντας ένα φλιτζάνι καφέ Ganoderma μπορεί επίσης να βοηθήσει το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία του και φαίνεται δροσερό και εύπλαστο.
Επιβραδύνει τη γήρανση σας

Επιπλέον, το Ganoderma Lucidum περιέχει πολυσακχαρίτες που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος σας. Εξ ου και οι σταθεροποιητικές επιδράσεις του Ganoderma που μπορεί να ενισχύσει την υγεία σας, να βελτιώσει τη ζωτικότητά σας και να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Έτσι, το Ganoderma Lucidum μπορεί προφανώς να βοηθήσει και να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσής σας. Και αυτή είναι η ουσία της αρχαίας κλασικής ιατρικής που δηλώνει, «η συνεχής κατανάλωση του Ganoderma κάνει το σώμα σας φωτεινό και νεανικό, επιμηκύνει της ζωή και σας κάνει σαν ένα αθάνατο που ποτέ δεν πεθαίνει».
Διαταραχές ύπνου

Το Ganoderma καφέ περιέχει καταπραϋντικές ουσίες που μειώνουν το στρές και μπορούν έτσι να χαρίσουν έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο.
Φυσικές επιδράσεις και προϋποθέσεις

Καφεϊνη. Το Ganoderma εξουδετερώνει την καφεΐνη σε κάτω από 0,005% ανά φλιτζάνι. Ένας κανονικός καφές μπορεί να περιέχει 280 mg καφεΐνης ανά φλιτζάνι. Ο καφές χωρίς καφεΐνη έχει τουλάχιστον 85mg καφεΐνης ανά φλιτζάνι.


Σχετικά με την κυκλοφορία του αίματος έχει βρεθεί ότι το εκχύλισμα της κόκκινης ποικιλίας Reishi μπορεί να μειώσει την πήξη του αίματος, μειώνοντας τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων (κύτταρα που πηγμάτων), με παρόμοιο τρόπο με την ασπιρίνη.

Στις καρδιακές παθήσεις η κόκκινη ποικιλία Reishi έχει τεκμηριωθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στη διόρθωση ορισμένων αρρυθμιών που οφείλονται στο στρες.
Συμβάλει στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης LDL και των τριγλυκεριδίων (μια άλλη μορφή λίπους του αίματος).
Μειώνει την αρτηριακή πίεση - όπως φαίνεται σε δημοσιευμένες μελέτες σε ανθρώπους.
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, με όλα τα οφέλη που περιγράφονται ανωτέρω.

Στις ηπατικές διαταραχές, η έρευνα έχει δείξει ότι η κόκκινη Reishi έχει προστατευτικές ιδιότητες. Η τακτική κατανάλωση κόκκινου Reishi μπορούν να αναζωογονήσουν πράγματι τα κύτταρα του ήπατος, που του επιτρέπει να εκτελεί τις ζωτικές λειτουργίες του.

Όσον αφορά τις διαταραχές της πέψης η κατανάλωση του κόκκινου Reishi έχει αποδειχθεί επίσης ότι μειώνει το γαστρικό οξύ, το οποίο, επιπλέον, μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό του πεπτικού και γαστρικού έλκους. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ρυθμίζει την κινητικότητα του εντέρου, ανακουφίζοντας τα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας και της διάρροιας, όπως αυτά που παρουσιάζονται στο σύνδρομο ερεθισμένου εντέρου.

Στους πνεύμονες το κόκκινο Reishi έχει δείξει κάποια οφέλη σε αυτούς που υποφέρουν από άσθμα, χρόνια βρογχίτιδα, καθώς και κοινές αλλεργίες. Με την αναστολή των αιτίων της φλεγμονής, τα συμπτώματα του άσθματος μπορούν να μετριαστούν, καθώς και με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τα κρυολογήματα και η γρίπη είναι μειωμένα, γεγονός που οδηγεί σε λιγότερες εξάρσεις του άσθματος.

Το κόκκινο Reishi μπορεί να ενισχύσει ακόμη και την αναγέννηση της τραχείας και των μικρών επιθήλιο των αεραγωγών. - Ιδιαίτερα σημαντικό σε ασθενείς που καπνίζουν και πάσχουν από χρόνια βρογχίτιδα (βήχας των καπνιστών)

Καρκίνος. Η τακτική κατανάλωση κόκκινου Reishi έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει την παραγωγή ιντερφερόνης και ιντερλευκίνης Ι και ΙΙ, ισχυρών φυσικών αντικαρκινικών ουσιών που παράγονται στο σώμα μας. Επιπλέον, οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι πολυσακχαρίτες που ονομάζονται β-1 ,3-D-γλυκάνης και Beta-1 ,6-D-γλυκάνη έχει αποδειχθεί ότι διαθέτουν ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες. Οι πολυσακχαρίτες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τα μακροφάγα, τα βασικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος στην πρώτη γραμμή του σώματός μας για την άμυνα κατά των μικροβιακών εισβολέων όπως οι ιοί, βακτήρια και ζύμες.

Διαβήτης. Το κόκκινο Reishi οδηγεί στη μείωση του ζαχάρου στο αίμα, και μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης σε περιπτώσεις τύπου II, χωρίς τις παρενέργειες των φαρμάκων.

Προστάτης. Υπάρχουν στοιχεία ότι το κόκκινο Reishi, όταν συνδυάζεται με άλλα βότανα, μπορεί σημαντικά να μειώσει το ειδικό προστατικό αντιγόνο (PSA) στο αίμα. Ο μηχανισμός είναι άγνωστος, αλλά μπορεί να συμβεί το νωρίτερο ένα μήνα μετά τη θεραπεία.

HIV. Ουσίες Anti-HIV και αναστολείς της πρωτεάσης (μια μεγάλη κατηγορία φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του HIV / AIDS) έχουν βρεθεί στο κόκκινο μανιτάρια Reishi. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μειώνει το ιικό φορτίο και αυξάνει τα επίπεδα των CD4.

Κατάσταση του δέρματος. Μέσα από τον καθαρισμό, τη βελτίωση της ροής του αίματος, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού διαφοροποίησης, την αποτοξίνωση και αναζωογόνηση, στα στοιχεία του κόκκινου Reishi μπορούν να ενισχύσουν την ικανότητα του σώματος να καταπολεμήσει μια μυριάδα των ασθενειών, ιδίως εκείνων που εμφανίζονται συχνότερα με την προχωρημένη ηλικία δέρματος. Υπό προϋποθέσεις τα προϊόντα Red Reishi μπορούν επίσης να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος. Οι αντιγηραντικές ιδιότητες του κόκκινου Reishi μπορεί να σχετίζονται με τη βελτίωση της ροής του αίματος και την αύξηση της παράδοσης των θρεπτικών ουσιών στο δέρμα.Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαδικασία αποκατάστασης των βλαβών στο δέρμα από τον ήλιο. Οι άνθρωποι που λαμβάνουν Reishi τακτικά έχουν παρατηρήσει μια μείωση στα σπυράκια (ακμή) και σε άλλες ατέλειες.

More Ganoderma Lucidum healing effects 

Μάθετε πώς αυτό το χορτάρι υποστηρίζει το σώμα σας σε όλη τη διαδικασία γήρανσης σας. Πώς συμβάλλει στη βελτίωση του συστήματος κυκλοφορίας σας, το νευρικό σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ganoderma cancer herb

Ένα από τα αποδεδειγμένα οφέλη αυτού του βοτάνου είναι στη θεραπεία του καρκίνου. Μάθετε πώς υποστηρίζει σύγχρονη θεραπεία για να βελτιώσουν τις πιθανότητες θεραπείας του καρκίνου.

TCM healing principles

Ποιες είναι οι 4 κύριες αρχές επούλωσης σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική; Και πώς Ganoderma είναι σύμφωνη με τις αρχές θεραπείας για τη βελτίωση διαφόρων προβλημάτων υγείας.

Ganoderma news and report

Ποια η εφημερίδα είχε να πει για αυτό το χορτάρι; Δείτε μερικές από τις εκθέσεις για την θεραπευτική επίδραση της εδώ.

Clinical study and experiment.

Διαβάστε κάποιες από τις κλινικές μελέτες για Ganoderma οφέλη για την υγεία από τους Ιάπωνες ερευνητές.
Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το Γανόδερμα σε μορφή ροφημάτων, μπορείτε να παραγγείλετε πατώντας εδώ για κατοίκους Ελλάδος και πατώντας εδώ για κατοίκους όλων των άλλων χωρών.


Αν ενδιαφέρεστε να αγοράζετε τα προϊόντα σε τιμή χονδρικής ή να συνεργαστείτε επαγγελματικά με την Organo Gold πατήστε εδώ και επιλέξτε την επιλογή "Γίνε Μέλος".


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail moisis112233@yahoo.gr


Με αγάπη
Μωυσής & Γεωργία
alttherapy
thesecretrealtruth 



Πηγή: http://www.afipnisoy.com/2013/01/blog-post_4463.html#ixzz2IDPOKMPw
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html