Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Καταγγελία ιερέα απο πασίγνωστη εκκλησία της Ρόδου!! Εχουν γεμίσει τα παγκάρια με… κουμπιά! Κύριλλος να ληφθούν μέτρα !!

Οι πιστοί, ρίχνουν ό,τι κάνει θόρυβο, όπως τα κανονικά κέρματα για να ξεγελάσουν τον κέρβερο που επιβλέπει, και να πάρουν ένα κερί.

Δραχμές, τούρκικες Λύρες, κέρματα των δύο λεπτών και πολλά κουμπιά
αντικρίζουν οι ιερείς και τα μέλη των εκκλησιαστικών επιτροπών, όταν ανοίγουν τα παγκάρια των ενοριών τους για να κάνουν την καταμέτρηση των χρημάτων που ρίχνουν οι πιστοί για το κερί που ανάβουν. Η μείωση των εσόδων στα παγκάρια φτάνει και το 50%.

Οι ενορίες, από τη μεριά τους, προσπαθούν να καλύψουν αυτό το κενό με διάφορες πρωτοβουλίες, όπως η οργάνωση εκδρομών και λαχειοφόρων αγορών, σημειώνει ο μητροπολίτης Δωδεκανήσου κ.κ Κύριλλος . Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε εκκλησίες της πόλης, όπως του αγίου Νικολάου.

Υπο αυτήν την κατάσταση τόνισε ο μητροπολίτης Ρόδου, μελετάτε η τοποθέτηση μαγνητοσκοπικών μέσων για την πάταξη των ασεβέστατων μικρο απατεώνων .


Η παρούσα ανάρτηση δεν είναι αληθινή και προσβλέπει σε σάτιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html