Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ήρθαν οι Ελ και οι Κουνέλ στον Ήλιο




Επιτέλους στις 21 Ιουλίου 2014 ήρθανε επιτέλους οι Έλ, οι Κουνέλ, οι Ολύμπιοι, οι Ανδρομέδιοι, οι Πλειάδιοι και όλοι οι Ελληνόφρονες εξωγήινοι στον ήλιο μας. Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν και με κατακεραυνώσει ο Ζού-Ζού! Βέβαια οι κουτόφραγκοι επιμένουν ότι είναι το Ashtar Command, αλλά τι ξέρουν αυτοί; Εδώ
μιλούν τα αρχέγονα κύτταρα του ιχώρ στον μυελό του χρυσού μηρού των Ελληνοπατέρων  και φυσικά ξέρουν τι λένε, τι να πω εγώ ένας πτωχός και μόνος συνομωσιολογικοπαρανοϊκός;
Εδώ ο καλός Γιαχβεδούλης, συγνώμη ο Yaldabaoth (αρχηγός των Βολαδόρων) ήθελα να πω, κανονίζει να μην πέφτουν τα πολιτικά αεροπλάνα από πυραύλους και οι άνθρωποι να μην σφάζονται σαν αρνιά από φανατικούς μουσουλμάνους. Οι οποίοι κάνουν κλειτοριδεκτομές για να μην μπαίνει ο διάβολος στις γυναίκες τους, ώστε να μπορούν να γεννάνε κατά μέσο όρο 8,5 παιδιά, ενώ οι λευκές ούτε δύο και αυτά με καισαρική, στην δε Ελλαδίτσα κατά 60% με καισαρική.
Εν τω μεταξύ το 4ο Ράιχ ετοιμάζεται για τον ΓΠΠ και ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν τις κλεμμένες συσκευές του Nicola Tesla από τον Otto Skorzeny και τον μπαμπά Bush (Scherf) όταν δολοφόνησαν τον Nicola Tesla προκαλώντας του ασφυξία. 
Διαβάστε το «Το Πέπλο Της Αορατότητας (Tesla vs Nazis)».
Έτσι στις 21 του μηνός σκάσανε ΔΥΟ απίστευτων διαστάσεων σκάφη πάνω από τον ήλιο ακριβώς όπως το 1996. Στηθήκανε πάνω από τον ήλιο χωρίς να «καίγονται» όπως απορούν οι άσχετοι από τα βαθμωτά πεδία. Αφού δέχονται τον κρετίνο Αϊνστάιν και δεν γνωρίζουν τον Maxwell και τον Tesla!
Αν μειώσετε την φωτεινότητα στην μπλε φωτογραφία ώστε να σκοτεινιάσει ο ήλιος θα δείτε ότι τα αντικείμενα παραμένουν φωτεινά. Δεν «καίγονται», είναι πιο φωτεινά από τον ήλιο. 
Πως γίνεται αυτό; Δεν θα απαντήσω γιατί τα έχω γράψει σε πολλά άρθρα στο www.terrapapers.com, ψάξετε στον ιστότοπο και μην περιμένετε να δημοσιευθεί σε ανάρτηση στο facebook!
Αντιγράφοντας από παλιότερο άρθρο μου: «… δεν μπορώ παρά να γελάσω με τα καμώματα μερικών. Δεν είχαν ιδέα για το SOHO (Solar And Heliospheric Observatory) στην Ελλάδα, εκτός από μετρημένους στα δάκτυλα ειδικούς. Άρχισαν να το μαθαίνουν από τα άρθρα μου σε περιοδικά και αργότερα από την σελίδα μου στο facebook και ακόμη πιο αργότερα από την miastala.com και terrapapers.com . Μέχρις εδώ όλα φυσιολογικά. Με τα χρόνια καταλάβανε ότι τα περίεργα νούμερα κάτω αριστερά στην εικόνα είναι timestamp, δηλαδή χρονική σφραγίδα παρόλο που το έγραφα.


Πήραν τις εικόνες βάσει του timestamp από το πρόσφατο άρθρο μου «Σήμερα 13 Ιουλίου 2012 Μαίνεται η Μάχη στον Ήλιο με 3 Suncruisers» και επιτέλους τις είχαν χωρίς το «καταραμένο» υδατόγραμμα του www.terrapapers.com για να τις παρουσιάσουν για δικές τους. Το υδατόγραμμα μπαίνει ακριβώς για να μειώσει τις αντιγραφές χωρίς αναφορά στην πηγή, αλλά βαρέθηκα με τους ηλίθιους, τους αμόρφωτους και τους άσχετους. Φυσικά και χωρίς τις εξηγήσεις που δίνω οι οποίες βέβαια εκφράζουν την γνώμη μου. Μια γνώμη όμως που απαίτησε χιλιάδες ώρες εργασίας από την δεκαετία του 90. Αλλά τι λέω, εδώ κάποιος (γνωστός βλάκας) πήρε μέρος του αρχείου μου για να το «μελετήσει» και ένα χρόνο αργότερα έβγαλε βιβλίο, γράφοντας ότι αηδία του ερχόταν.
Γιατί ως γνωστό κάθε Βλάκας είναι και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
Έτσι λοιπόν ο καθένας χωρίς γνώσεις, χωρίς μελέτη κι έρευνα, γράφει ότι βλακεία του κατέβει. Έρχονται οι Ολύμπιοι, οι Ανδρομέδιοι, οι Φωτεινοί, οι Ελ, οι Κουνέλ, τα όντα της 65ης πυκνώσεως κλπ για να μας σώσουν από τους κακούς! Μόνο δεν έχω δει ακόμη να αναφέρει τον Κθούλου, αλλά ξέχασα είναι άλλων copyright και θυμώνουν άμα λάχει …»
Η αντίδραση της NASA: NASA statement July 21, 2014.
The change coupled device (CCD) is the part of the camera that is the light sensitive. EIT does CCD bakeouts to improve the CCD performance every few months. During this time EIT does not take images because a warm CCD doensn’t have the high performance needed to see extreme ultraviolet light (EUV). The bakeouts typically last a day of two, read more in the second video.
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Που είναι κι αυτό το λουρί της μάνας;  … μάλλον σε καμιά ουρά θα μπερδεύτηκε

 http://www.terrapapers.com/?p=59283

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html