Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Το συνταγμα της Ελλάδος σε προστατεύει γνώρισέ το και κράτα το ασπίδα!

 


Αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε μερικά αρθρα του  Συντάγματος της Ελλάδας. Δείτε πόσα άρθρα έχουν καταπατηθεί από τους 300 της Βουλής, κατά της χώρας μας και μετά σκεφτείτε για ποιο λόγο σκέφτονται την αναθεώρησή του Δείτε παρακάτω μερικά από τα άρθρα που είναι υπέρ μας και πώς έχουν καταπατηθεί εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Άρθρο 1 2. Θεμέλιο του πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία.3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το
Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Β. Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας

Άρθρο 6.

Προηγούμενη ακρόαση του ενδιαφερόμενου.
1. Οι διοικητικές αρχές πριν από κάθε ενέργεια ή μέτρο σε βάρος των δικαιωμάτων ή συμφερόντων συγκεκριμένου προσώπου, οφείλουν να καλούν τον ενδιαφερόμενο να εκφράσει τις απόψεις του, εγγράφως ή προφορικώς, ως προς τα σχετικά ζητήματα.
2. Η κλήση προς ακρόαση είναι έγγραφη, αναφέρει τον τόπο, την ημέρα της ακρόασης. Ο ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να λάβει γνώση των σχετικών αποδεικτικών στοιχείων και να προβεί σε ανταπόδειξη. Η τήρηση της προαναφερόμενης διαδικασίας, καθώς και η λήψη υπόψη των απόψεων του ενδιαφερομένου, πρέπει να προκύπτουν από την αιτιολογία της διοικητικής πράξης. Το υιοθετούμενο μέτρο πρέπει να λαμβάνεται μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα από την ακρόαση του ενδιαφερόμενου.
3. Αν η άμεση λήψη του δυσμενούς μέτρου είναι αναγκαία για την αποτροπή κινδύνου ή λόγω επιτακτικού δημόσιου συμφέροντος, είναι κατ’ εξαίρεση, δυνατή η χωρίς προηγούμενη κλήση του ενδιαφερομένου, ρύθμιση. Αν η κατάσταση που ρυθμίστηκε είναι δυνατόν να μεταβληθεί, η διοικητική αρχή μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών καλεί τον ενδιαφερόμενο να εκφράσει τις απόψεις του σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγράφους, οπότε και προβαίνει σε τυχόν νέα ρύθμιση. Αν η πιο πάνω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, το μέτρο παύει αυτοδικαίως, και χωρίς άλλη ενέργεια, να ισχύει
.4. Οι διατάξεις των παρ. 1 και 2 εφαρμόζονται και όταν οι σχετικές με τη δυσμενή διοικητική πράξη διατάξεις προβλέπουν δυνατότητα άσκησης διοικητικής προσφυγής».
 Άρθρο 20
Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην παροχή έννομης προστασίας από τα δικαστήρια και μπορεί να αναπτύξει σ’ αυτά τις απόψεις του για τα δικαιώματα ή συμφέροντά του, όπως νόμος ορίζει. Το δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης του ενδιαφερομένου ισχύει και για κάθε διοικητική ενέργεια ή μέτρο που λαμβάνεται σε βάρος των δικαιωμάτων ή συμφερόντων του.
 Άρθρο 2 1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Άρθρο 21 4. Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους. (ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;)

 Άρθρο 22 1. Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος το οποίο μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού. Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση, έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας. (H ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! ΠΩΣ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ;;;)

Άρθρο 4 1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. 2. Οι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. 5. Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
'Αρθρο 44: (Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, δημοψηφίσματα, διαγγέλματα)
1. Σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί, ύστερα από πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου, να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Oι πράξεις αυτές υποβάλλονται στη Bουλή για κύρωση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παράγραφος 1, μέσα σε σαράντα ημέρες από την έκδοσή τους ή μέσα σε σαράντα ημέρες από τη σύγκληση της Bουλής σε σύνοδο. Aν δεν υποβληθούν στη Bουλή μέσα στις προαναφερόμενες προθεσμίες ή αν δεν εγκριθούν από αυτή μέσα σε τρεις μήνες από την υποβολή τους, παύουν να ισχύουν στο εξής.
 (ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΎ 40 ΗΜΕΡΕΣ !!!!ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΨΉΦΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΤΟΣ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!!!ΟΙ 9 ΣΤΙΣ 10 ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η΄ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΈΛΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ!!!!ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!!!!!!!)


Άρθρο 120 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Αυτή τη στιγμή το Ελληνικό Σύνταγμα είναι υπέρ των Ελλήνων! Το δημοψήφισμα – παγίδα που σχεδιάζουν οι πολιτικοί, παραβιάζει το Ελληνικό Σύνταγμα σύμφωνα με το Άρθρο 110, το όποιο προβλέπει αναθεώρηση Συντάγματος κάθε 5χρόνια, ενώ η τελευταία έγινε το 2008. Στόχος τους είναι να καταργηθούν τα άρθρα που έχουν σχέση με την Εθνική μας Κυριαρχία και τα δικαιώματα των Ελλήνων. Για να φέρουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, εκτελώντας τις εντολές των δανειστών του ΔΝΤ, σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο (Σελ.21:Κεφ.1,παρ.2.3.4.). Και αυτό εμάς ως Έλληνες δεν μας συμφέρει! ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; Μπορεί να είσαι μικρός, αδύναμος, να έχεις να θρέψεις στόματα, άνεργος, φοιτητής, συνταξιούχος. Μπορεί να είσαι επιχειρηματίας, ιδιωτικός υπάλληλος, ελεύθερος επαγγελματίας. Δεν έχει καμιά σημασία γι’ αυτούς. ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ! Υπάρχουν μόνο τα λεφτά σου, η γη που σου ανήκει και η ψυχή σου. Αυτοί δεν θα σταματήσουν, μέχρι να στα πάρουν όλα. ΘΑΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ; Θα χαρίσεις τον ιδρώτα των γονιών σου και το γέλιο των παιδιών σου; ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ – ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ! ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ!

ΠΗΓΗ:ΑΜΕΡΙΣΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html