Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Η ψεύτικη κρίση και η προδοσία με τις πολεμικές αποζημιώσεις!

Νέα σύσταση επιτροπής ανακοινώθηκε από διακεκριμένους νομικούς των Αθηνών, οι οποίοι ήδη έχουν καταθέσει αγωγή στον Άρειο Πάγο, ζητώντας πολεμικές αποζημιώσεις από το Ιράν, για τις επιδρομές του Δαρείου και του Ξέρξη, καθώς επίσης και για εγκλήματα πολέμου στις Πλαταιές και σε άλλες Ελληνικές πόλεις.


Πιστεύεται δε ότι το ποσόν είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας.
Στο δικαστήριο των Καμμένων Βούρλων μάλιστα έχουν καταθέσει αγωγή οι απόγονοι των

τριακοσίων για το έγκλημα πολέμου των Θερμοπυλών, ζητώντας αποζημίωση από την σημερινή κυβέρνηση του Αχμαντινετζάντ, ως συνεχιστή της Περσικής αυτοκρατορίας. Επεισόδια δημιουργήθηκαν στην αίθουσα, όταν απόγονοι των τριακοσίων αναγνώρισαν ανάμεσά τους και κάποιους απόγονους του Εφιάλτη!
Ο αγώνας των περήφανων νεοελλήνων συνεχίζεται. Εξετάζονται και οι περιπτώσεις κατά της Ιταλίας για τις Ρωμαϊκές επιδρομές στην Πύδνα και στις Κυνός κεφαλές, κατά της Ισπανίας για την σφαγή του Θεοδοσίου στον Ιππόδρομο Θεσσαλονίκης, ενώ αίολη παραμένει ακόμη η υπόθεση των καταστροφών του Αλάριχου, μιας και καμία χώρα δεν δέχεται να αναλάβει την ιστορική συνέχεια των Γότθων μετά το μπαράζ των Ελληνικών αγωγών στα δικαστήρια!


Μετά από όλα αυτά γίνεται ξεκάθαρο, ότι κανένας λόγος δεν συνέτρεχε για να σταματήσουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των νυχτερινών κέντρων και η ευγενής συνήθεια του λουλουδοπολέμου! Υπάρχουν ανεξάντλητα αποθέματα ακόμα ανοησίας, έως ότου επιτέλους επιβεβαιωθούν οι προφητείες του Παΐσιου, μας δώσουν οι Ρώσοι την Πόλη και εμείς στην συνέχεια την πουλήσουμε για να ζήσουμε ζωή χαρισάμενη!!! Όσοι μιλάνε ακόμα για την ανάγκη αναδιάρθρωσης της οικονομίας, της κοινωνίας, της παιδείας, για την ανάγκη δημιουργίας θετικού ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών και άλλες τέτοιες ψευτιές, αποκρύπτοντας τις ευθύνες του Ξέρξη, του Δαρείου, του Αιμίλιου Παύλου, του Αλάριχου, του Θεοδοσίου, των μασόνων, της νέας τάξης πραγμάτων, των Εβραίων, της Μέρκελ και όλου του παγκόσμιου λόμπι το οποίο πολεμά το νεοελληνικό σκοτεινό φως, είναι γερμανοτσολιάδες, δωσίλογοι, εγκάθετοι, στημένοι, πιόνια του συστήματος, ανθέλληνες, παπαγαλάκια, ραγιάδες και οι κρεμάλες είναι έτοιμες για αυτούς. Όπως έλεγε και ο πάνσοφος γέροντας Παΐσιος, "έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους"!!! 
ΠΗΓΗ: http://emmanouilpapas.blogspot.gr/2013/03/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html