Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ομογένεια: Γιατί ευτελίζεται-διασύρεται ο αρχηγός της αξιωμ. Αντιπολίτευσης;


Ο ασοβάρευτος Κ. Μητσοτάκης και οι ''σοβαροί συνομιλητές'' στην Βοστώνη
Φαίνεται ότι ο Κούλης, δεν ''έβαλε μυαλό'' μετά το ''κράξιμο'' από την Ομογένεια ΗΠΑ, τον Απρίλιο 2016, όταν αποδέχτηκε πρόσκληση να γίνει ''μέγας τελετάρχης'', παράνομα και
καταχρηστικά, στην παρέλαση γιά 25 Μαρτίου, στην Νέα Υόρκη. Τότε, που ο ασοβάρευτος πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας (που διοργανώνει την παρέλαση-''καρνάβαλο''), τον προσκάλεσε ως ''μέγα τελετάρχη'', αγνοώντας αποφάσεις γενικής Συνέλευσης της Οργάνωσης, γιά να ικανοποιήσει την επιθυμία (να πουλήσει εκδούλευση στον Κούλη) του εκδότη της ημερήσιας ''Εθνικός Κήρυξ'', γνωστής διαχρονικά και ως ''παραμάγαζο της οικογένειας Μητσοτάκη''.
Τώρα, ο Κ. Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος τις ΗΠΑ, στην Βοστώνη (12 Μαρτίου '18), πρώτο σταθμό του ταξιδιού του (ακολουθούν Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη), εκτός των άλλων, συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία της τοπικής ελληνικής Ομοσπονδίας, γνωστής στο πανελλήνιο από την απάτη ''έρανος γιά την Μυρτώ'', υπόθεση που τελικά ολοκληρώθηκε δικαστικά, εξαιτίας της άρνησης της Οργάνωσης να αποδόσει τα χρήματα του έρανου, χρήματα της Ομογένειας, στην δικαιούχο, με προφανή σκοπό να τα ''αρπάξει''. Η συνάντηση έγινε με επιθυμία του ίδιου εκδότη, η εφημερίδα του οποίου στηρίζει την αμαρτωλή Οργάνωση και δεν έγραψε λέξη γιά την δικαστική υπόθεση του έρανου.
Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Μητσοτάκης πήρε στην Βοστώνη μαθήματα διοργάνωσης... έρανου γιά το κόμμα του, από τους ''ειδικούς'', αλλά γνωρίζουμε ότι η Ομογένεια τον ''στολίζει'' άσχημα, όπως και τον Απρίλιο 2016, αντιλαμβανόμενη ότι πρόκειται περί ασοβάρευτου πολιτικού αρχηγού, που συναλλάσσεται και με τυχοδιώκτες-απατεωνίσκους, των ευρισκόμενων στον ''πάτο'' της εκτίμησης της Ομογένειας, Οργανώσεων.
Σε ότι αφορά το περίφημο δείπνο προς τιμήν του, Πέμπτη 15 Μαρτίου '18 στο Metropolitan Club Νέας Υόρκης, που ουσιαστικά διοργανώνεται από τον ίδιο εκδότη, άσχετα αν φαίνονται ως ''γλάστρες-διοργανωτές'' δύο επιχειρηματίες και το κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν, όχι με τους διοργανωτές, αλλά με την... εφημερίδα γιά να κλείσουν θέσεις, τι να πούμε;
Είχαμε την εντύπωση ότι ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από σοβαροφανής, είχε και λίγη σοβαρότητα, ώστε να μην τον ''τραβούν από την μύτη'' διάφοροι επιτήδειοι, που ενδιαφέρονται μόνο γιά τα οικονομικά συμφέροντά τους και έχουν ''ρημάξει'' το ελληνικό κράτος γιά 4 δεκαετίες, λαμβάνοντας χορηγίες (κρυφές και φανερές), καταχωρήσεις κλπ. Ο κ. Μητσοτάκης, μας ''έβγαλε λάθος'' και ευτελίστηκε-διασύρθηκε (πάλι).

ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html