Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Άκου, Τσιάρτα!



Ο Βασίλης Τσιάρτας, κατάφερε για άλλη μια φορά να ξεπεράσει το μισαλλόδοξο, ομοφοβικό και εθνικιστικό εαυτό του, με αφορμή το σχέδιο νόμου που προβλέπει -υπό προϋποθέσεις- αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Δεν έχει νόημα να αναπαράγουμε το
παραλήρημά του, έχει έρθει όμως η ώρα να πούμε δυο λογάκια.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

Άκου Τσιάρτα,

Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα και επειδή αρκετά ανεχτήκαμε τις "ανωμαλίες" και τις "αρρωστημένες επιθυμίες", τις δικές σου και του ιδεολογικού συναφιού σου.

Κατανοώ πως δεν μπορείς να συλλάβεις τη διαφορά μεταξύ αναδοχής και υιοθεσίας. Όχι ότι έχει σημασία, έτσι και αλλιώς πολλά διαβάζετε, λίγα καταλαβαίνετε.

Άκου Τσιάρτα, η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία. Ούτε η αναδοχή ενός παιδιού από ανθρώπους που θα το αγαπήσουν. 

Απεναντίας:

Ανωμαλία είναι να σκορπάς το μίσος.

Ανωμαλία είναι να νομίζεις πως οι ομοφυλόφιλοι είναι ανώμαλοι και οι παπάδες με τα χρυσά άμφια, ομαλοί.

Ανωμαλία είναι να μεγαλώνεις τα παιδιά σου με παραμύθια για καρπερούς κρίνους και ανθρώπους που περπατάνε στο νερό.

Ανωμαλία είναι να σου φαίνεται φυσιολογικό να μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο ότι ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ και την Εύα και να φρίττεις με τη Δαρβινική θεωρία για την εξέλιξη των ειδών.

Ανωμαλία είναι να μοιράζεσαι τις ίδιες ιδέες με τον Αμβρόσιο, τους νεοναζί, τον Άδωνη Γεωργιάδη, το Μάκη Βορίδη και τους Τζήμερους αυτού του κόσμου.

Ανωμαλία είναι να προπαγανδίζεις για την πατρίδα, το έθνος και την ορθοδοξία, αλλά να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις και να γράψεις σωστά ελληνικά.

Ανωμαλία είναι να είσαι «εθνίκι» και να νομίζεις ότι είσαι πατριώτης.

Ανωμαλία είναι να γράφεις κηρύγματα μίσσους στα social media μπας και μπεις στο ψηφοδέλτιο του Μητσοτάκη και του Άδωνη!

Ανωμαλία είναι να δουλεύει στην εντέλεια το αριστερό σου πόδι και το εγκεφαλογράφημα να είναι φλατ.

Άκου Βασίλη Τσάρτα, 

Οι καιροί που το ιδεολογικό σου σινάφι και οι "μουτζαχεντίν" της Εκκλησίας, καθόριζε τις νόρμες στην ηθική, την κοινωνία και τον έρωτα, μπορεί να μην έχουν περάσει ακόμα, αλλά ελπίζω σύντομα να ανήκουν σε κάποιο σκοτεινό χρονοντούλαπο. 

Εσύ και οι μικροαστοί νοικοκυραίοι στους οποίους απευθύνεσαι, είστε ο μεγαλύτερος κίνδυνος γι' αυτή την κοινωνία και τα νέα παιδιά, τα οποία δηλητηριάζετε με τις μισάνθρωπες απόψεις σας. 

Εσείς. Όχι οι πρόσφυγες, οι ομοφυλοφιλοι, η αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το σύμφωνο συμβίωσης, η αλλαγή ταυτότητας φύλου και η φαρμακευτική κάνναβη.

Εσείς. Με διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html