Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: « ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΑΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ- ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΝ»
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ!!
Η Διαφθορά και η εκμετάλλευση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων χτυπούν κόκκινο.
Ιεράρχες που θεωρούν ότι πρέπει να θαμπώσουν τους πιστούς τους με την συμμετοχή του Στρατού στις διάφορες τελετές, ασκούν
απίστευτες πιέσεις για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τιμητικών
αγημάτων.

Όταν όμως δεν πείθουν με τα λόγια επιλέγουν να ακολουθήσουν τη μέθοδο της εξαγοράς, ρίχνοντας το ανάλογο μπαξίσι στις τσέπες των αρμόδιων αξιωματικών.

Η ΤΑΡΙΦΑ ΕΙΝΑΙ 300 ΕΥΡΩ!

Η συγκεκριμένη συναλλαγή ιεραρχών-στρατιωτικών αποτελεί μετεξέλιξη της συναλλαγής των πολιτικών .στο πλαίσιο διεκδίκησης αφενός της εξουσίας και των ψήφων, αφετέρου την ενδυνάμωση της χειραγώγησης των πολιτών από τον σκοταδισμό και τη μεταφυσική. Οι ψηφοφόροι και τα ποίμνια αντιμετωπίζονται ως καταναλωτές αστικής πολιτικής και θρησκευτικών δογμάτων, όπου απαιτείται ο εντυπωσιασμός μέσω σόου, για την προσέλκυση τους και την κατοχύρωση της πίστης τους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας:

«Μια απίστευτη υπόθεση ερευνούν στο ΥΠΕΘΑ. "Αποστολές αγημάτων" ακόμη και σε τελετές που δεν προβλεπόταν "επί πληρωμή"!!!

Το θέμα προέκυψε σε τηλεφωνική συνομιλία αξιωματικού με ιερέα . Ο πρώτος προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί δεν μπορεί να πάει άγημα στην τελετή που του ζητούσε ο δεύτερος. Και σε κάποια στιγμή ο ιερέας είπε ότι "μα εμείς πληρώνουμε κανονικά", αφήνοντας τον αξιωματικό "κάγκελο"! Ο ιερέας μάλιστα λένε οι πληροφορίες κατονόμασε και συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι έπαιρναν το "ενοίκιο αγημάτων"!

Όσο για τη τιμή; 300 ευρώ η "εμφάνιση"!

Στην πρώτη γρήγορη έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι πραγματικά για κάποιο διάστημα μηνών οι αποστολές αγημάτων σε τελετές που δεν προβλεπόταν και ακόμη κι εκτός ωραρίου ήταν υπερβολικά πολλές.

Το θέμα είχε επισημάνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΣΜΕΔ, χωρίς όμως να έχει περάσει από το μυαλό κανενός ότι μπορούσε να υπάρχει οποιοδήποτε είδος συναλλαγής.

Το βέβαιο είναι ότι η έρευνα πρέπει να γίνει άμεσα για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για "μεμονωμένο περιστατικό" ή αν σ΄ αυτή τη χώρα θα μιλήσουμε και για ..."κύκλωμα αγημάτων"!!!»

Εμείς απαιτούμε το πλήρη διαχωρισμό της Εκκλησίας από το Κράτος.

Να σταματήσει άμεσα η συμμετοχή Στρατιωτικών Αγημάτων στις θρησκευτικές τελετές, είτε με αμοιβή, είτε δωρεάν!


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Πηγή: makeleio.
http://elas-lyste.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html