Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Πετσέτες θαλάσσης πουλάει η Χρυσή Αυγή, για το “καυτό εθνικιστικό” καλοκαίρι


Όταν η πολιτική σου ξεκινάει από το “Α ρε μια Χρυσή Αυγή που μας χρειάζεται”, περνάει σε πετσέτες θαλάσσης και καταλήγει σε μαχαιρώματα μεταναστών και αντιφασιστών.

Δεν έχεις τι να κάνεις τώρα το καλοκαίρι; Θα πήγαινες σε κάποιο
από τα μακεδονομαχικά συλλαλητήρια, αλλά και αυτά έχουν ακυρωθεί λόγω μη συμμετοχής του κόσμου, που δε θέλουν να βρίσκονται σε πορείες που ακούγεται το “Μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφά;”


Μην ανησυχείς. Μπορείς να πας να δροσιστείς σε κάποια κοντινή παραλία.

Και ποιος άλλος είναι πρόθυμος να σε φροντίσει, αν όχι το κόμμα που στάθηκε πλάι σου, την ώρα που στήριζες το εφοπλιστικό κεφάλαιο, τις φοροαπαλλαγές του και το κυνήγι που ήθελες να κάνεις σε συνδικαλιστές, αντιφασίστες και μετανάστες;

Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις πετσετούλα θαλάσσης που θα γράφει πάνω της “Χρυσή Αυγή”, δοκιμάζοντας έτσι την τύχη σου να δροσιστείς και να μαυρίσεις ταυτόχρονα, αφού αν παρουσιαστείς σε κάποια παραλία με τέτοια πετσέτα, δε θα είναι μόνο ο ήλιος που θα προσπαθήσει να σε κάνει μαύρο.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:


Η δική μας δουλειά δεν εξαρτάται από το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά αφορά το τι κάνουμε εμείς. Και έχουμε πολλά να κάνουμε, από το να στηρίζουμε τα έντυπα του Κινήματος και τα προϊόντα του Καταστήματος της οδού Μεσογείων (είδατε τις πετσέτες θαλάσσης και τα πολύ επίκαιρα μακό με το Μακεδονία Γη Ελληνική;) έως το πιο απλό και ανθρώπινο, να μιλάμε για τις θέσεις του Κινήματος, ξεκινώντας με το «Α, ρε μια Χρυσή Αυγή που χρειάζεται!». Αρκεί βεβαίως να γνωρίζουμε τι πρεσβεύουμε.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/07/blog-post_54.html#ixzz5KLl3w0RU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html