Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ο Sacha Baron Cohen σε νέο σατιρικό βίντεο καταγγέλλει την πολιτική Τραμπ υπέρ του λόμπι των όπλων

Σχεδόν αγνώριστος αλλά απολαυστικός ως συνήθως, ο Βρετανός ηθοποιός Sacha Baron Cohen επιστρέφει με τη σειρά «Who is America», που θα προβάλλεται αποκλειστικά στο κανάλι «Showtime» και που στόχο έχει να «εξερευνήσει τις διαφορετικές προσωπικότητες που συνθέτουν το
μοναδικό έθνος των Αμερικανών», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του καναλιού. 

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Cohen υποδύεται έναν τύπο που έχει αναπτύξει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη χρήση των όπλων από μικρά παιδιά, ηλικίας 4-12 ετών. 

Στη διάρκεια του επεισοδίου, ο Col. Erran Morad (Sacha Baron Cohen), ένας Ισραηλινός ειδικός ενάντια στην τρομοκρατία που αυτοαποκαλείται «Εξολοθρευτής τρομοκρατών», μιλά για το πρόγραμμα που έχει αναπτύξει ως απάντηση στα μακελειά των ΗΠΑ, το οποίο εκπαιδεύει παιδιά από το νηπιαγωγείο να χρησιμοποιούν όπλα. Το εν λόγω πρόγραμμα το έχει ονομάσει «Φύλακες Παιδιών». 

Το σατιρικό επεισόδιο διάρκειας μισής ώρας έχει εμφανώς στόχο να πλήξει την πολιτική που υποστηρίζουν οι Ρεπουμπλικάνοι και ο Ντόναλντ Τραμπ υπέρ του λόμπι των όπλων με τα γνωστά σε όλη την υφήλιο αποτελέσματα. 

Απολαύστε τον: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html