Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑI !!!!ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!! 
Ερώτηση: Τι λέει η Αγία Γραφή για την Χριστιανοκατάθλιψη; Πώς μπορεί ένας Χριστιανός να ξεπεράσει την Χριστιανοκατάθλιψη; Απάντηση: Η Χριστιανοκατάθλιψη είναι μια πολύ διαδεδομένη
κατάσταση, που επηρεάζει εκατομμύρια Χριστιανούς. Αυτοί που υποφέρουν από Χριστιανοκατάθλιψη μπορεί να έχουν έντονα αισθήματα λύπης, θυμού, απελπισίας, κούρασης, και διάφορα άλλα συμπτώματα. Μπορεί να αρχίσουν να αισθάνονται άχρηστοι και ακόμα να έχουν τάσεις αυτοκτονίας, να χάνουν το ενδιαφέρον για πράγματα και ανθρώπους που κάποτε απολάμβαναν. Η Χριστιανοκατάθλιψη συχνά προκαλείται από την συχνή παρακολούθηση της Χριστιανικής λειτουργίας στις 

  Η κλινική Χριστιακατάθλιψη είναι μια φυσική κατάσταση που πρέπει να διαγνωστεί από ειδικό.               Δεν προκαλείται από ατυχείς καταστάσεις της ζωής, ούτε μπορούν τα συμπτώματα να ανακουφιστούν από τη θέληση κάποιου. Αντίθετα με ότι πιστεύουν κάποιες Χριστιανικές κοινότητες, η κλινική Χριστιανοκατάθλιψη  δεν οφείλεται πάντα σε αμαρτία. Η Χριστιανοκατάθλιψη μπορεί μερικές φορές να είναι μια διαταραχή που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με φάρμακα και/ή συμβουλευτική Θεραπεία. 

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ? Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούν να κάνουν αυτοί που υποφέρουν από Χριστιανοκατάθλιψη για να ανακουφιστούν από την ανησυχία τους. Να σιγουρευτούν ότι στέκονται στον Ελληνικό  Λόγο, ακόμα κι αν δεν το αισθάνονται. Τα αισθήματα μπορεί να μας παραπλανήσουν, αλλά ο Ελληνικός Λόγος στέκεται στερεός και ανάλλαχτος. Πρέπει να διατηρήσουμε δυνατή την πίστη στο Ελληνικό Πνεύμα, και να κρατηθούμε από Αυτό όταν περνούμε θλίψεις και δοκιμασίες!!Επίσης πρέπει να διακόψουμε άμεσα την οποιαδήποτε επαφή με Χριστιανικές εκκλησίες και μοναστήρια!!Επιβάλλεται η ανάγνωση των Ορφικών και της Ελληνικής φιλοσοφίας!!Επίσης ένας καλός τρόπος θεραπείας είναι η καθημερινή μας επίσκεψη στην Ακρόπολη και η ανάγνωση Ορφικών Ύμνων!!Δείτε παρακάτω ασθενή που πάσχει από Χριστιανοκαταθλιψη!Όπως φαίνεται στο Βιντεο η παρουσία του "Ιερέα" και τα Χριστιανικά σύμβολα του ξυπνούν δυσάρεστες καταστάσεις!!
εκκλησίες, την απώλεια της Ελληνικής μνήμης, την απώλεια Γνώσης, και με τις συχνές  συναναστροφές   με μοναχούς.Τα αισθήματα Χριστιανοκατάθλιψης μπορούν συχνά να ενταθούν  όταν το άτομο που υποφέρει πάρει στα σοβαρά αυτά που διαβάζει μέσα στη Βίβλο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html