Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Έφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα Kiowa,, και τα Χριστιανότσολα του Πενταποστάγματος έχουν αποκλειστικές εικόνες !!

    ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ
Ήρθαν στην Ελλάδα τα πρώτα ελικόπτερα OH-58D Kiowa Warrior που οι ΗΠΑ έχουν παραχωρήσει στη χώρα μας και το Πενταπόσταγμα δημοσίευσε αποκλειστικές εικόνες



Στο pentapostagma.gr (αρχική πηγή), triklopodia.grtrue.grnational-pride.orgellinilatris.blogspot.com κτλ διαβάζουμε:
Είναι αλήθεια;
Είναι ήδη γνωστό από το 2017 πως η Ελλάδα βρισκόταν κοντά στην απόκτηση 70 ελικοπτέρων OH-58D Kiowa Warrior, ενώ η σχετική συμφωνία οριστικοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.
Η άφιξη των πρώτων ελικοπτέρων στη χώρα μας, αναμένεται εντός του τρέχοντος μηνός, ή του επομένου.
Οι «αποκλειστικές φωτογραφίες» όμως που δημοσίευσε το Πενταπόσταγμα, δεν έχουν καμία σχέση με τα υπό παράδοση ελληνικά Kiowa.
Οι εικόνες απεικονίζουν ελικόπτερο AH-1 Cobra, πιθανότητα της έκδοσης «F«. Εξυπακούεται πως κατά τη «συσκευασία» οι ρότορες και ο οπλισμός αφαιρούνται.
Αντιθέτως, ένα «συσκευασμένο» Kiowa, μοιάζει κάπως έτσι:
Ακόμη και αν το ηλεκτροπτικό σύστημα αισθητήρων («μπάλα» στην κορυφή του ελικοπτέρου) αφαιρεθεί κατά τη μεταφορά, οι διαφορές με το ελικόπτερο που παρουσίασε «αποκλειστικά» το Πενταπόσταγμα, είναι κάτι παραπάνω από φανερές.
Από τα ανωτέρω γίνεται κατανοητό πως οι «αποκλειστικές εικόνες» του Πενταποστάγματος που αναπαράχθηκαν από πολλές ιστοσελίδες, δεν απεικονίζουν την άφιξη ελικοπτέρων Kiowa στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html