Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Έρχονται ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που θα βάλουν ΤΕΛΟΣ στη Χρυσή Αυγή!!! Ποιοι ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ;;;



Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν στο φως ακόμη πιο αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δράση της Χρυσής Αυγής και κυρίως για το σκοπό που είχε. Κι αναμένεται να προκαλέσουν πάταγο τόσο αυτά που θα πει το «βαθύ λαρύγγι», ο Χρυσαυγίτης που αποφάσισε να μιλήσει, όσο και οι

«εντολείς» του Ρουπακιά τη μοιραία εκείνη νύχτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα «δέσει» η κατηγορία της εγκληματικής

οργάνωσης, πράγμα που σημαίνει ότι το κουβάρι της Χρυσής Αυγής θα ξετυλιχτεί πολύ ευκολότερα. Βουλευτές - κατακάθια του κατώτερου επιπέδου, μπράβοι της νύχτας, εκβιαστές αλλοδαπών και ηθικοί αυτουργοί δολοφονιών και σοβαρών τραυματισμών θα πάνε σπίτι τους στην καλύτερη, στη φυλακή στη χειρότερη περίπτωση, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που χρειάζονται επειγόντως ψυχίατρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews θα αποκαλυφθεί και μια πιο σοβαρή υπόθεση από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα κι έχει να κάνει με το πώς βλέπουν οι Χρυσαυγίτες το δημοκρατικό πολίτευμα και τι σκέφτονταν να κάνουν. Η οργάνωση σε όλη την Ελλάδα, τα γραφεία που ήταν γεμάτα στειλιάρια, κράνη, μαχαίρια, όπλα κ.λπ. δείχνει ότι τουλάχιστον η αποσταθεροποίηση ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Η κυβέρνηση, όπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, για πρώτη φορά απέδειξε ότι το κράτος λειτουργεί. Οι διαδικασίες είναι ταχύτατες και παρά τα όποια λάθη έχουν γίνει, προχωρά στο σχέδιο διάλυσης της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της νομιμότητας. Στη Δημοκρατία δε νοείται να γίνονται παρανομίες, ακόμη κι αν ο σκοπός είναι ιερός. Έτσι λοιπόν, αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και μήνες, παίρνει σάρκα και οστά σήμερα. Ταράζουν τη Χρυσή Αυγή στη... νομιμότητα, και δεν θα γλιτώσει κανείς. Βοηθούσης φυσικά και της δημοσιογραφικής έρευνας που είναι μια από τις λίγες φορές που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεών της, με λίγες «κίτρινες» εξαιρέσεις.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να κάνει πίσω. Δεν έχει πισωγύρισμα η υπόθεση. Πρέπει να γίνουν όλα όπως επιβάλλουν οι νόμοι αυτής της χώρας.

Ανεξάρτητα απ' ότι πιστεύουν ορισμένοι, ότι δηλαδή με τον τρόπο αυτό ξεχνάμε τα οικονομικά προβλήματα, τα μνημόνια, τα πιθανά νέα μέτρα, δεν είναι καθόλου έτσι. Τη φτώχεια και τη δυστυχία δεν θα την ξεχάσουμε, ούτε το μεταναστευτικό, ούτε τα γκέτο, ούτε την ανεργία. Αυτά τα προβλήματα υπάρχουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Δε θα αφήσουμε όμως κανέναν τραμπούκο Χρυσαυγίτη ή κανέναν άλλο ακραίο άλλων χώρων να κάνει κουμάντο στη χώρα. Πρέπει να φύγει το μαύρο πέπλο που σκεπάζει τη χώρα και όλοι μαζί, ενωμένοι να παλέψουμε για να φύγει και το μνημόνιο.

Άλλο, όμως, η εγκληματική οργάνωση κι άλλο η κρίση. Άλλοθι για την εγκαθίδρυση του νεοναζισμού και του φασισμού δεν πρέπει να δώσει κανένας.

antinews. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html